Suora

  • Naisten Superpesiksen finaalit
  • Rallin MM, Turkki, EK 1 - live
  • Kohtelias kieli
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Rallin MM, Turkki, päiväkooste

SM-liigan maalitykki loukkaantui ikävästi Leijonien paidassa: asiantuntija nosti esiin liigapeleistä eroavan seikan – "Taklaus pitää oppia vastaanottamaan"

Lauri Pajuniemi joutui jättämään Leijonien Ruotsi-ottelun kesken ensimmäisessä erässä. Katso video taklaustilanteesta kuvaa klikkaamalla!

Suomen miesten jääkiekkomaajoukkue
Leijonille takaisku: Lauri Pajuniemi joutui jättämään Ruotsi-ottelun kesken
Leijonille takaisku: Lauri Pajuniemi joutui jättämään Ruotsi-ottelun kesken

Leijonien ja TPS:n Lauri Pajuniemi loukkaantui jääkiekon EHT-turnauksen ottelussa Ruotsia vastaan ja joutui jättämään ottelun kesken ensimmäisessä erässä. Pajuniemi luopui laidan lähellä kiekosta ja oli huonossa tasapainossa, kun Leon Bristedt taklasi häntä.

Pajuniemi osui ilkeästi laitaan ja hänet talutettiin lopulta pukukopin puolelle. Katso video tilanteesta kuvaa klikkaamalla!

Yle Urheilun asiantuntija Marko Tuulola näki erätaukostudiossa, ettei Pajuniemi ollut valmis vastaanottamaan taklausta. Tilanteesta ei tuomittu Bristedtille rangaistusta.

– Kansainvälisten pelien fyysisyys on näkynyt tämän turnauksen aikana. Täällä on taklattu paljon kovempaa kuin SM-liigassa. Taklaus pitää oppia vastaanottamaan, Tuulola sanoi.

– Aina kun on laidan lähellä, pitää tiedostaa kiekollisena pelaajana, että joku voi tulla tai on tulossa taklaamaan.

Pajuniemen loukkaantuminen herättää Turussa huolta, sillä hän on pudotuspelipaikkaa tähyävän TPS:n paras maalintekijä ja pistemies. Pajuniemi on kerännyt 42 runkosarjan ottelussa tehot 23+12=35. Pajuniemi on koko liigan maalipörssissä toisena.

TPS on sarjataulukossa kolmen pisteen päässä viimeistä pudotuspelipaikkaa pitävästä Ässistä. Joukkueet kohtaavat ensi viikolla kahdesti ensin perjantaina Turussa ja sitten lauantaina Porissa.

Lue myös:

Hieraisitko silmiäsi? Veljeskolmikko kiusasi Leijonia ja aiheutti eriskummallisen tilasto-oikun teksti-tv:lle

Tshekki kaatoi Leijonat jälleen – Zohornan veljeskatras järjesti voittomaalin, katso maalikooste

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat