Suora

  • DreamHack Open Fall 2020
  • Urheilukierros
  • Ihmisrauniosta MM-tittelihaastajaksi - pilkattu Robert Helenius on ällistyttänyt koko nyrkkeilymaailman
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Katso tallenne: Arvi Savolainen paini EM-pronssiotteluun

Lähetys EM-paineista katsottavissa suorana Yle Areenassa kello 18.55.

paini
Arvi Savolainen Jyväskylässä 25. tammikuuta 2020

Kreikkalais-roomalaisen painin EM-kisoissa kilvoitellaan tänään miesten 55-, 63-, 77-, 87- ja 130-kiloisten sarjoissa välierävaiheessa. Otteluita voi seurata suorana Yle Areenassa kello 18.55 jutun pääkuvaa klikkaamalla.

Suomalaisyllätyksestä kisoissa on vastannut Arvi Savolainen, joka iltapäivän otteluissa paini itsensä 130-kiloisten mitalipeleihin. Savolainen kukisti avausottelussaan puolalaisen Rafal Krajewskin pistein 4–1 ja neljännesvälierässään tshekki Stepan Davidin 4–0.

Savolainen kilpailee tavallisesti 97 kilon sarjassa, mutta kovan kotimaisen kamppailun vuoksi ottelee EM-paineissa raskaassa sarjassa. Savolainen kohtaa georgialaisen Levan Arabulin noin kello 20.30:n jälkeen.

Aiemmin Suomen Tero Halmesmäki hävisi 77-kiloisissa turnauksen toisen ottelunsa Kreikan Georgios Prevolarakisille 3–7. Hän voi vielä päästä keräilyerien kautta jatkokamppailuihin, jos Prevolarakis etenee loppuotteluun.

Päivitetty kello 20.12 Savolaisen ottelun ajankohta.

Lue myös:

Tuomarikin nauroi suomalaisen astellessa vaa'alle – satakiloinen Arvi Savolainen huikeasti mitaliotteluihin 130-kiloisten sarjassa

Arvi Savolainen aloitti EM-painit 130-kiloisissa voitolla, seuraavakin vastustaja on täysin voitettavissa: "Iso köriläs, mutta ei tekijämies"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat