1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. paini

Katso tallenne: Arvi Savolainen jäi niukasti mitalitta – olympiavoittaja nakkeli Elias Kuosmasen EM-pronssiotteluun

Painin EM-kisojen välierät ja loppukilpailut katsottavissa Yle Areenassa. Areena-lähetys katkesi juuri ennen Savolaisen ottelua, mutta vika on nyt korjattu.

Painin EM, kreikkalais-roomalainen paini
Painin EM, kreikkalais-roomalainen paini
Arvi  Savolainen

Roomassa kilpailtavissa painin EM-kisoissa on tänäänkin luvassa touhukas suomalaispäivä. Suora lähetys alkaa kello 18.55 Yle Areenassa, ja lähetystä voi katsella jutun pääkuvaa klikkaamalla. Areena-lähetys katkesi juuri ennen Savolaisen ottelua, mutta vika on nyt korjattu. Kokeile päivittää sivua, jotta linkki päivittyy.

Miehissä tänään mitellään kreikkalais-roomalaisen painin loppukilpailut 55-, 63-, 77-, 87- ja 130-kiloisissa. Siellä Arvi Savolainen mittelee EM-pronssista 130-kiloisissa saksalaista Jello Krahmeria vastaan. Savolaisen ottelu on loppuillan session toiseksi viimeinen ja alkaa noin kello 21.30.

Aiemmin oteltiin välierät 60-, 67-, 72-, 82- ja 97-kiloisissa. Painavimmassa 97-kiloisten sarjassa EM-loppuottelupaikasta paini Elias Kuosmanen, joka hävisi vastustajalleen 1–8.

Kuosmanen kohtasi 97-kiloisissa välierässään Armenian Artur Aleksanjanin. Aleksanjan on Rion olympiavoittaja sekä moninkertainen EM- ja MM-voittaja. Kuosmanen puolestaan puolustaa EM-pronssia. Kuosmasen ottelun tallenteen voit katsoa tästä.

Päivitetty 18.59 ja 20.36 Elias Kuosmasen ottelun lopputulos ja tuore Areena-linkki sekä Arvi Savolaisen ottelun ajankohta.

Lue myös:

Elias Kuosmanen jatkoi vahvasti EM-paineissa – välieräpaikka varmistui jo

"Leikkimällä ei pärjää, vaan kaikki pitää laittaa likoon" – Elias Kuosmanen puolustaa EM-pronssiaan Rooman paineissa

Arvi Savolainen sai kylmää kyytiä EM-välierässään – etenee EM-pronssiotteluun raskaassa sarjassa: "Lähdetään tappelemaan"

Tuomarikin nauroi suomalaisen astellessa vaa'alle – satakiloinen Arvi Savolainen huikeasti mitaliotteluihin 130-kiloisten sarjassa