Pudotuspelipaikasta taistelevalle Edmonton Oilersille iso takaisku – supertähti Connor McDavid viikkoja sivussa

Edmonton Oilersin kapteeni ja ykköspelaaja Connor McDavid joutuu loukkaantumisen takia sivuun NHL-peleistä muutamaksi viikoksi.

Edmonton Oilers
Connor McDavid
Connor McDavidin puuttuminen on Edmonton Oilersille iso kolaus.Getty Images

Jääkiekon NHL:ssä kuumimpiin pelaajiin kuuluva Edmonton Oilersin Connor McDavid, 23, joutuu olemaan tärkeistä peleistä sivussa muutaman viikon.

Oilers tiedottaa Twitterissä, että McDavid on kahdesta kolmeen viikkoa sivussa reisilihasvamman takia. Loukkaantuminen tapahtui edellisessä ottelussa Nashville Predatorsia vastaan.

McDavidin puuttuminen kokoonpanosta pariksi viikoksi on Oilersille iso takaisku pudotuspelejä ajatellen. Joukkue on tällä hetkellä toisena Tyynenmeren divisioonassa ja kiinni pudotuspelipaikassa. Tasaisessa divisioonassa Oilersin kanssa samoissa pisteissä ovat Calgary Flames ja Vegas Golden Knights. Pisteen perässä majailee Arizona Coyotes, joka on tällä hetkellä pullahtamassa pois kevään isoista peleistä. Oilersilla on runkosarjaotteluita jäljellä vajaat 30.

McDavid on NHL:n pistepörssissä toisena, edellä on vain hänen ketjukaverinsa Leon Draisaitl. McDavid on voittanut NHL:n pistepörssin kaksi kertaa.

Lue myös:

NHL:n pistepörssiä johtava Connor McDavid kertoo päätöksestään jättää polvileikkaus väliin, toipuminen olisi voinut pitää sivussa koko tämän kauden

Nashvillessä vallitsee vihdoin kuri – Mikael Granlund on noussut joukkueensa parhaaksi hyökkääjäksi: "Hän pelaa hirveällä sykkeellä"

Kommentti: Juuse Saros on tällä hetkellä parempi kuin Pekka Rinne – Nashvillen kakkosvahdilla on nyt käsissään elämänsä tilaisuus

Carolina-luotsi ylistää tähdeksi kohonnutta Teuvo Teräväistä – "Turbo" ei saa ansaitsemaansa arvostusta: "Hän on aivan yhtä hyvä kuin Aho"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat