Suora

  • Urheiluruutu

Hakolalle jälleen takaisku: Ruotsin ja Norjan kiertue jää väliin

Lauri Vuorinen sai pikaisen komennuksen Skandinavian hiihtokiertueelle.

hiihto
hakola
Ristomatti Hakola joutui vetäytymään Ruotsin ja Norjan hiihtokiertueelta. Tomi Hänninen

Ristomatti Hakola joutuu jäämään pois lauantaina alkavalta Ruotsin ja Norjan hiihtokiertueelta. Hiihtoliitto tiedottaa, että Hakola on sairastunut kuumeiseen flunssaan eikä näin pysty kilpailemaan. Hakolan kausi on ollut hyvin rikkonainen, ja nyt tuli siis jälleen takaisku.

Hakolan tilalle Suomen joukkueeseeen on valittu Lauri Vuorinen. Muut Suomen mieshiihtäjät ovat Iivo Niskanen, Lari Lehtonen ja Markus Vuorela. Naisten puolella Suomea edustavat Anne Kyllönen, Laura Mononen, Kerttu Niskanen ja Krista Pärmäkoski.

Ensimmäistä kertaa hiihdettävä kiertue starttaa lauantaina Ruotsin Östersundista. Kiertue on osa maastohiihdon maailmancupia ja Yle näyttää kaikki kilpailut kanavillaan.

Lue lisää:

Tässä Suomen joukkue Ruotsin ja Norjan hiihtokiertueelle – avauskilpailut lauantaina

Matti Haavisto odottaa tutuilta suomalaishiihtäjiltä jopa osakilpailuvoittoja – "Kun loppusijoituksia jaetaan, he hätyyttelevät paikkoja kolmen joukkoon"

Parasta kauttaan hiihtänyt Perttu Hyvärinen joutui antamaan periksi ja jättämään Skandinavian hiihtokiertueen väliin – "Vahvinkin vaijeri katkeaa, kun se vedetään tarpeeksi tiukalle"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat