Suora

  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Kontinen ja Struff välieriin Rotterdamissa – "Se oli kokonaisuudessaan hyvä peli meiltä"

Henri Kontisen ja Jan-Lennard Struffin turnaus Rotterdamissa sujuu hyvin.

tennis
Henri Kontinen ja Jan-Lennard Struff tositoimissa.
Henri Kontinen ja Jan-Lennard Struff pelaisvat ensimmäisen turnauksensa yhdessä Australian avoimissa.EPA

Henri Kontinen ja Jan-Lennard Struff jatkavat välieriin Rotterdamin ATP500-tennisturnauksen nelinpelissä. Puolivälierissä kaatui pitkän kaavan kautta brittipari Jamie Murray/Neal Skupski luvuin 5–7, 6–1, 10–6. Ottelu kesti 83 minuuttia.

Kontinen ja Struff pelaavat vasta toista turnaustaan yhdessä.

Kontinen ja Struff hävisivät avauserän lähes 50 minuutin väännön jälkeen.

– Ihan hyvää tennistä pelasimme myös ensimmäisessä erässä. Emme ehkä syöttäneet riittävän hyvin. Vastustaja mursi syöttömme siinä kaksi kertaa. Näin ei pitäisi käydä, jos pelaamme riittävän hyvin, Kontinen kommentoi Yle Urheilulle Rotterdamissa.

– Toisessa erässä jatkoimme hyvää palautuspeliämme ja otimme vähän tarkemmin omat syöttömme. Se oli kokonaisuudessaan hyvä peli meiltä, Kontinen summasi.

Kontinen ja Struff joutuivat hakemaan pääsarjapaikan karsinnan kautta. He voittivat kaksi karsintaottelua viikonloppuna ja pääsarjan avauskierroksella maanantaina turnauksen ykkössijoitetun saksalaisparin Kevin Krawietz/Andreas Mies. Sen jälkeensuomalais-saksalaisella kaksikolla olikin ohjelmassa peräti kolme välipäivää ennen puolivälierää.

– Oli vähän turhan pitkä tauko. Olimme päässeet hyvään matsirytmiin, kun pelasimme lauantaina, sunnuntaina ja maanantaina. Eihän sitä koskaan halua, että kesken turnausta on useita treenipäiviä, Kontinen kommentoi pitkää pelitaukoa.

Lauantaille kaavaillussa välierissä vastaan tulee pari Rohan Bopanna (IND) / Denis Shapovalov (CAN). Intialainen Bopanna on Kontiselle tuttu pelaaja.

– Bopanna on tuttu kaveri, sillä pelasimme muutama viikko sitten yhdessä Aucklandissa. Tunnen hänet hyvin, hän on pelannut hyvin nelinpeleissä. Shapovalovon todella taitava ja vaarallinen nuori pelaaja. Hän on paha vastus, Kontinen tiesi.

Kontinen puolustaa Rotterdamin turnauksen voittoa. Viime vuonna hän voitti turnauksen Jeremy Chardyn kanssa.

Henri Kontista Rotterdamissa haastatteli Bill Scott.

Lue myös:

Henri Kontista ei karsintoihin joutuminen haitannut – ykkössijoitetut ylivoimaisesti nurin pääsarjan avauksessa: "Oli varmasti ihan hyvä, että jouduimme karsintaan"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat