Suora

  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Petteri Forsell löysi uuden seuran: pääsee antamaan EM-kisanäyttöjä Puolan pääsarjassa

Petteri Forsell pelaa loppukauden Korona Kielcen paidassa.

jalkapallo
petteri forsell
Petteri Forsell Miedz Legnican paidassa viime kaudella.AOP

Huuhkajien hyökkäyspään pelaaja Petteri Forsell on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Puolan pääsarjassa pelaavan Korona Kielcen kanssa. Seuran verkkosivujen (siirryt toiseen palveluun) mukaan sopimukseen sisältyy optio ainakin seuraavasta kaudesta.

Kielce on Puolan liigassa tällä hetkellä sijalla 13.

Forsell, 29, purki sopimuksensa Puolan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Miedz Legnican kanssa tammikuussa. Edelliset ottelunsa hän pelasi Veikkausliigassa HJK:n paidassa viime syksynä.

Kaudella 2018–2019 Forsell viimeisteli 13 maalia Puolan liigassa, mutta Legnica putosi sarjasta kauden päätteeksi. Aiemmin kokkolalaislähtöinen Forsell on pelannut ulkomailla myös ruotsalaisessa Örebrossa ja turkkilaisessa Bursasporissa. Veikkausliigassa hän on edustanut IFK Mariehamnia ja VPS:ää.

Forsell pääsee antamaan Kielcen paidassa näyttöjä EM-kisoja varten. Forsell pelasi EM-karsinnoissa yhdessä ottelussa, kun hän oli avauskokoonpanossa Bosnia-Hertsegovinaa vastaan.

Forsell puhui EM-kisaunelmastaan Yle Urheilun haastattelussa tammikuussa.

– EM-kisat ovat tämän kauden ainoa tavoite. Kyllä minulla on tavoitteena, että pääsen siellä pelaamaankin. Ei se vielä riitä, että pääsee ryhmään. Karsinnoissa kuuluin ryhmään, mutta olisin halunnut pelata enemmän, Forsell sanoi tammikuussa.

Forsell on pelannut urallaan 12 A-maaottelua ja viimeistellyt niissä yhden maalin.

Lue myös:

Auton ratissa Puolasta Suomeen: sopimuksensa purkanut Petteri Forsell tekee kaikkensa EM-kisaunelman eteen – "Toivotaan, että joku tekisi hyvän paniikkihankinnan"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat