Katso tallenne: Suomalaisnaiset jäivät kauas kärjestä pikamatkalla

Ampumahiihdon MM-kisat jatkuvat naisten 7,5 kilometrin pikamatkalla.

ampumahiihto
Naisten pikamatka, Anterselva
Naisten pikamatka, Anterselva

Ampumahiihdon MM-kisat jatkuvat Italian Anterselvassa perjantaina naisten pikamatkalla. Lähetys käynnistyy kello 15.30 TV2:ssa ja Areenassa sekä kymmenen minuuttia myöhemmin Yle Puheella.

Sanna-Leena Perunka osoittaa viirejä Anterselvan ampumapenkalla.

Yle Urheilun ampumahiihtoasiantuntija Sanna-Leena Perunka kävi hiihtämässä reitin läpi kisapäivän aamuna. Katso video yllä olevaa kuvaa klikkaamalla.

Perunka kertoo videolla kisapäivän olosuhteista. Hän myös tapaa ladulla sekaviestissä hienon ankkuriosuuden hiihtäneen Olli Hiidensalon, jota Perunka jututtaa vielä sekaviestiosuudesta.

Suomalaisnaisia kisassa on mukana kolme. Suvi Minkkinen starttaa reitille numerolla 2 kello 15.46. Mari Eder pääsee irti numerolla 33 kello 16.01. Kaisa Mäkäräinen lähtee kisaan numerolla 60 kello 16.15.

Osallistujia kisassa on ennakkotiedon mukaan 102.

Kisassa hiihdetään kolmesti ympäri 2,5 kilometrin lenkki.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue myös:

Suositun Pumpum-pelin uusi MM-versio on täällä! Nyt katsotaan kenellä rytmi pysyy ja kenellä suksi lipsuu – nopeat ja taitavat voivat voittaa upeita palkintoja!

Suomen joukkue jahtaa mitaleja Mäkäräisen johdolla – näin seuraat ampumahiihdon MM-kisoja Ylen kanavilla

Olli Hiidensalon MM-kisat olivat vaarassa, mutta sekaviestissä hän oli Suomen joukkueen onnistuja – "En ole enää niin pohjalla kuin aiemmin"

Suomen joukkue sijoittui yhdeksänneksi MM-ampumahiihdon sekaviestissä – Kaisa Mäkäräisellä haastavaa: "Odotin hiihdolta ja ammunnalta paljon enemmän"

Mäkäräinen hakee huippumatkaltaan kauden tilastokummajaista, Eder lähtee MM-ladulle huippusijat mielessään: "Minulla on aina kaikki pelissä"

Kaisa Mäkäräinen on kannatellut Suomen MM-menestystä, mutta on sitä osattu aiemminkin – kun varamiehestä tuli maailmanmestari ja Ylen selostuskopissa vuodatettiin kyyneliä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat