Suora

  • Elävä arkisto esittää

Nyt on Jesse Mankisen vuoro jättää Pelicans – pelit jatkuvat Sveitsissä

SM-liigan siirtoikkuna sulkeutuu lauantai-iltana.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Jesse Mankinen
AOP

Miesten jääkiekkoliigan Pelicansin hyökkääjä Jesse Mankinen siirtyy lahtelaisjoukkueesta Sveitsin pääsarjassa toisena olevaan Davosiin. Joukkueen kapteenistoon viime kausina kuulunut Mankinen, 29, saapui Pelicansiin kesken kauden 2017–18. Hän pelasi joukkueessa 142 liigaottelua, joissa hän teki tehot 32+45=77.

– Nautin Lahdessa pelaamisesta ja tunnen, että kehityin urheilijana sekä sain eväitä jatkoon. Siitä olen pettynyt, että en tällä kaudella saanut itsestäni parasta näytettyä. Tämä matka on kuitenkin ollut ehdottomasti rikas kokemus. Siirron Sveitsiin otan näytönpaikkana ja hyvänä mahdollisuutena, Mankinen kertoi Pelicansin tiedotteessa.

Pelicans on sarjassa 13:ntena. Joukkue on jäänyt 14 pistettä viimeisestä pudotuspelipaikasta ja päästänyt helmikuussa jo kuusi pelaajaa muihin joukkueisiin. Hyökkääjistä Juhamatti Aaltonen siirtyi Kärppiin ja Aleksi Mustonen Färjestadiin. Antti Tyrväinen siirtyi aiemmin perjantaina loppukauden lainasopimuksella HIFK:hon. Puolustajista Alex Lintuniemen ura jatkuu JYPissä, Miihkali Teppo siirtyi Kärppiin ja Topi Jaakola lähti Mankisen tavoin Sveitsiin ZSC Lionsiin.

Lue myös:

HIFK hankki kovuutta hyökkäykseensä ja entisen narripakin puolustukseensa

Juhamatti Aaltonen palaa Kärppiin – Pelicansin tyhjennysmyynti jatkuu

Venäläinen tehohyökkääjä jättää Jukurit, Rantaeskola siirtyy mikkeliläisseuraan

Niclas Lucenius lähtee HPK:sta, Ossi Ikonen JYPistä Kerhoon

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat