Suora

  • Suunnistuksen EM Sprintti viestit
  • Uimahyppyjen EM
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Petra Ollille tappio EM-pronssiväännössä

Suomen painiässä Petra Olli ei pystynyt tällä kertaa venymään arvokisojen mitalikantaan.

urheilu
Petra Olli pettyi EM-pronssiottelussa
Petra Olli pettyi EM-pronssiottelussa

Petra Olli paini perjantaina sarjan 65 kiloa EM-pronssista. Suomalainen kohtasi venäläisen Mariia Kuznetsovan, jonka onnistui kääntämään Ollin yritykset omiksi pistesuorituksiksi ja voitti niillä kamppailun 8–4.

Kuznetsova on viime vuoden EM-pronssimitalisti. Hän hävisi välierissä viime vuoden Euroopan mestari Elis Manolovalle pistein 3–7.

Olli, 25, palasi Roomassa ensimmäistä kertaa kymmeneen kuukauteen kisamolskille. Turnaus ei tuonut tilille yhtään voittoa ja viitossija on menestyneelle suomalaiselle iso pettymys.

– Paljon tuli pisteitä annettua vastustajille. Suurin osa niistä tuli kyllä ihan omista yrityksistä ja virheistä. Hyvä että oli innokkuutta, mutta ei se saa noin kostautua. Taktisessa mielessä jokin on silloin pahasti pielessä.

– Kunto, kroppa ja fiilis tuntuivat ihan ok:lta, mutta muuten huh huh! Ei jäänyt paljon lapsille kerrottavaa näistä karkeloista, nyt ei täällä natsannut, puhisi Olli.

Olli, jolla ei ole vielä paikkaa Tokion olympialaisiin, on saavuttanut aikuisten arvokisoista MM-kullan ja MM-hopean lisäksi kaksi Euroopan mestaruutta ja kaksi EM-pronssia. Edelliset EM-kisat toivat Ollille pronssia.

Naisten 65 kilon sarjan Euroopan mestaruuteen paini Bulgarian Mimi Nikolova Hristova, joka kukisti finaalissa Manolovan.

Lue myös:

Petra Olli palaa lähes vuoden tauolta painimolskille EM-kisoissa – vastassa heti viime vuoden mestari: ”Toivotaan, ettei tule löysät housuihin”

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat