Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Neziri kakkonen Berliinissä – ”SE:tä hain, alle 7,95:n haluaisin”

Toinen sija mainiolla ajalla 7,99 Berliinin kansainvälisten hallikisojen 60 metrin aitojen finaalissa ei täysin täyttänyt Nooralotta Nezirin tavoitetta, vaikka finaalissa juoksu luisti mainiosti.

urheilu
Nooralotta Neziri
Tomi Natri / AOP

Nooralotta Neziri ei ollut kahdeksan sekunnin alituksesta huolimatta täysin tyytyväinen.

– Suomen ennätystä läksin juoksemaan. Tämä oli hyvä kokonaisuus, mutta havahduin siinä juoksun lopussa, että tarra oli tarttunut peukaloon. En usko siihen meni edes sadasosaa, mutta pannaan se nyt sen piikkiin, ettei tullut SE:tä, Neziri virnisti.

Neziri juoksi alkuerässään kolmanneksi ajalla 8,05 ja eteni finaaliin aikavertailusta. Finaalissa hän pinkoi sähäkän lähdön siivittämänä vahvan juoksun, eikä maaliin häntä ennen ehtinyt kuin voiton ajalla 7,89 juossut Nigerian Tobi Amusan.

– Olen joskus sanonut, että treeneissä olen superlähtijä, mutta kisoissa keskinkertainen. Se on nyt muuttunut. Tänä talvena lähtö on toiminut hyvin Düsseldorfin kisaa lukuun ottamatta, Neziri sanoi.

– Nyt kun juoksun alku on hyvä, loppu voisi olla vähän vahvempi, vaikka se tuossa juoksussa olikin jo hyvä. Haluaisin juosta alle 7,95:n. Siihen olisin tyytyväinen, mutta tässä on vielä kaksi kisaa hallikautta jäljellä, Neziri kertaili.

Kolmanneksi Berliinin kisan finaalissa juoksi Hollannin Nadine Visser ajalla 8,01. Unkarin Luca Kozak oli neljäs ajalla 8,10 ja Saksan Pamela Dutkiewicz viides ajalla 8,18.

Seuraavaksi Neziri juoksee 60 metrin aidat Tampereen SM-halleissa viikonvaihteessa ja taistelee voitosta Reetta Hurskeen kanssa. Vuosi sitten Kuopion SM-halleissa kumpikin sivusi SE-aikaa 7,97, mutta mestaruuden vei Neziri.

Lue myös:

Hurske haastaa Nezirin aitojen SM-voitosta: "Jos nyt saadaan Tampereella oikeat tulokset heti ensi kerralla"

Kristiina Mäkelä loikki Euroopan tilastokakkoseksi

Lähteet: Urheiluliiton tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat