Suora

  • Urheiluruutu

Aalto ja Määttä etenivät Kulmin lentomäen kilpailuun – Aalto päihitti lauantain voittajan

Kello 12 alkavaa kilpailua voi jännittää suorana TV2:n ja Areenan välityksellä.

mäkihyppy
Antti Aalto
Antti Aalto oli karsinnan 21:s. AOP

Suomen Antti Aalto ja Jarkko Määttä etenivät mäkihypyn maailmancupin kilpailuun, kun molemmat leiskauttivat perushypyt Kulmin lentomäen aamun karsinnassa. Aalto venytti 208 metriin ja oli karsinnan 21:s. Määttä hyppäsi 196,5 metriä ja oli 38:s. Kolmas suomalaisyrittäjä Arttu Pohjola jäi karsintaan, kun hän tömähti alastulorinteeseen 157,5 metrissä.

Aalto leiskautti eilisen kilpailussa 214,5 ja 225,5 metrin siivut, joilla hän ylsi kuudenneksi ja sivusi uransa parasta maailmancupin sijoitusta. Puolan Piotr Zyla voitti lauantaina, mutta jäi sunnuntain karsinnassa Aallon taakse 25:nneksi.

Japanin Ryoyu Kobayashi oli karsinnan paras ennen Slovenian Timi Zajcia ja Anze Lanisekia. Kobayashi hyppäsi 228,5 metriä. Karsintakierroksen pisimmän siivun tarjoili Slovenian Domen Prevc, joka venytti 231-metrisen hypyn. Hän oli karsinnan kahdeksas.

Kello 12 alkavaa kilpailua voi jännittää suorana TV2:n ja Areenan välityksellä.

Tulospalvelu:

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue myös:

Sähäkkä urheilusunnuntai huipentuu MM-rallikoosteeseen

Antti Aalto räväytti uskomattomasti hänelle uudessa mäessä ja murehti jo palkintojen jakoa: "Toivottavasti ei samanlaista palkintoa tule kuin Jannelle" – hypyt loksahtivat kohdilleen Planican harjoitusviikon aikana

Uuden ennätyksensä hypännyt Antti Aalto ponnisti Kulmin lentomäessä upeasti kuudenneksi – sivusi uransa parasta sijoitusta

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat