Suora

  • Urheiluruutu

Assembly Winter jälleen suorana Ylellä – CS:GO-turnauksessa mukana kotimainen kärki sekä kirittäjiä ulkomailta

HAVU, SJ ja hREDS taistelevat Assembly Winterin CS:GO-mestaruudesta suorana Yle Areenassa ja Twitchissä 20.–22. helmikuuta.

e-urheilu
CS:GO-turnauksen lava Assembly Winter 2017:ssa.
Assembly Winterin CS:GO-turnaus näkyy suorana Ylellä 20.-22.2..Joel Tainio

Videopelien ja kilpapelaamisen ykköstapahtuma Assembly valtaa jälleen viikonloppuna Helsingin Messukeskuksen. Assembly Winter 2020:n kärkiturnauksessa pelataan Counter-Strike: Global Offensivea ja kolmipäiväinen kisa nähdään jälleen suorana Ylellä.

Suomi-CS:n huipputaso on turnauksessa hyvin edustettuna, kun voitosta kamppailevat mm. kotimaiset kärkijoukkueet HAVU, SJ, KOVA ja Helsinki REDS. Kansainvälistä väriä edustavat puolestaan ranskalainen LDLC sekä jordanialaisorganisaatio FATE Esportsin bulgarialaisviisikko.

Suomen parhaista vain kuluneen vuoden aikana kansainvälistäkin mainetta nauttinut ENCE ei pelaa "Assyilla". Joukkue sai kutsun samaan aikaan Yhdysvaltain Anaheimissa pelattavaan DreamHack Openiin.

Toisaalta laatua ja tarkkaa osumista löytyy myös karsintojen kautta Assemblyyn tiensä raivanneiden REHTI- ja KYNYNIEKAT -tiimien riveistä – jälkimmäistä edustavat mm. tunnetut kynäriässät Elias "Jamppi" Olkkonen sekä Juho "juho" Lampinen.

SJ Gamingin pelaajia Arctic Invitational -tapahtumassa.
SJ Gaming kuuluu Assembly Winterin ennakkosuosikkeihin.Stephanie Lindgren / Arctic Invitational

Seuraa Assyja suorana

CS:GO-turnausta voi seurata torstaista lauantaihin 20.–22. helmikuuta suorana sekä Yle Areenassa että Twitch.tv:ssä (siirryt toiseen palveluun). Lisäksi turnauksen loppuottelu nähdään koosteena TV2:ssa lauantain myöhäisillassa kello 22.55 alkaen.

Selostajina toimivat Teemu "wabbit" Hiilinen, Juha-Pekka "ZeiZei" Joutsenlahti, Laura "Lapa" Kyntäjä, Santeri "Uppis" Puusaari ja Tomi "Tombha" Rinne.

Ylen kisastudiossa ohjelmaa juontaa Jaakko Palvaila ja asiantuntijana toimii VETO Esportsin pelinjohtaja Lauri ’’NiNLeX’’ Vanhanen.

Kisalähetyksessä ovat mukana myös muut Ylen pelisisältöjen tekijät. Kioski Gamingin Miisa Nuorgamin johdolla sukelletaan syvemmälle Assembly Winterin meininkiin. Pavlovin Rotat tarjoilee puolestaan ruutuun pelivideoita ja "real-talkia".

Torstai 20.2.
14:00 lohko A: SJ - hREDS 16-9
15:30 lohko A: hREDS - REHTI 2-0
19:00 lohko B: KOVA - LDLC 13-16
20:30 lohko B: HAVU - KOVA 2-1

Perjantai 21.2.
14:00 lohko A: SJ - FATE, bo1
15:30 lohko B: Kynyniekat - LDLC, bo1
17:00 lohko A: pudotuspeli, bo3
20:30 lohko B: pudotuspeli, bo3

Lauantai 22.2.
12:00 välierä A, bo3
15:30 välierä B, bo3
19:30 loppuottelu, bo3
22:55 loppuottelu, kooste TV2

Assembly Winter 2020: torstai 20.2.
Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat