Marcus Rashfordin poissaolo pitenee – EM-kisat vaarassa

Manchester Unitedin ja Englannin maajoukkueen hyökkääjän koko loppukausi on vaarassa, eikä paluupäivämäärästä ole tietoa.

Rashford on ollut kentiltä sivussa yli kuukauden. Kuva: Getty Images

Marcus Rashfordin koko loppukausi ja EM-kisat saattavat olla vaarassa jäädä väliin, uutisoi Sky Sports. Manchester Unitedin hyökkääjä loukkasi selkänsä Englannin FA-cupin ottelussa tammikuun 15. päivä. Ottelun jälkeen puhuttiin noin kuuden viikon sairaslomasta, mutta vamma ei ole parantunut toivotulla tavalla.

Manchester Unitedin valmentaja Ole Gunnar Solskjär kommentoi Rashfordin tilannetta ja mahdollista EM-kisoissa pelaamista brittimedialle.

– Toivon, että Rashford pääsee tositoimiin ennen kauden päätöstä. Jos hän ei ole kunnossa, hän ei lähde EM-kisoihin, Solskjär sanoi.

Rashfordin selässä on kaksi rasitusmurtumaa, jotka osoittautuivat vakavammiksi, kuin ensin ajateltiin.

– Toiveissani oli, että hänen vammansa paranevat nopeammin, mutta hän tulee olemaan sivussa ainakin vielä pari kuukautta, Solskjär kertoi.

Rashford on ollut kuluvalla kaudella Unitedin paras maalintekijä 19 maalillaa, joista 14 on syntynyt valioliigassa. Tuulennopea kärkimies on myös todella tärkeä pelaaja Englannin maajoukkueelle. Maaleja on syntynyt 38:ssa ottelussa kymmenen kappaletta. Englannin maajoukkueen kärkiosaston tilanne on muutenkin haastava, sillä myös maalipyssy Harry Kane on loukkaantuneiden listalla.

Lue myös: