H.V. Tuuri ravasi jälleen voittoon Pariisissa

Ossi Nurmosen valmentama ja ranskalaisen Eric Raffinin ajama H.V. Tuuri jatkoi voittotahdissa myös Vincennesin ravien toisessa kylmäveristen lähdössä torstaina.

raviurheilu
Eric Raffin ja H.V.Tuuri kuvassa 20.2.2020
Eric Raffin ja H.V.Tuuri kuvassa Hippos / Juho Hämäläinen

Talli Tuurilla Mennään -omistama ori teki saman mitä Josveis vuonna 2018. Se voitti molemmat kylmäverilähdöt.

Eric Raffinin ajama H.V. Tuuri ei lähtenyt kärjen vauhti-ilotteluun alkumatkalla. Matthieu Abrivardin ajama norjalainen Wellek paineli keulassa ensimmäiset 600 metriä 19,1.

Raffin käänsi kiriin, kun takaa lähdettiin etenemään. H.V. Tuuri ratkaisi jälleen helposti ja meni 8 100 euron voittoon kilpailuennätyksellä 22,5a/2100m.

– Sanoin Raffinille, että ottaa alkumatkan rauhallisesti. Hevonen kestää kyllä pitkänkin kirin selkäjuoksun jälkeen. Sunnuntaina kun voitettiin, tuntui, että olemme saaneet jo kaiken, mutta tämä tuli vielä bonuksena, täydellinen onnistuminen, Ossi Nurmonen iloitsi. Lootus-talli on voittajan kasvattaja ja Tiina Turunen hoitaja.

Norjan Magnums Othello kiri kakkoseksi. Teemu Okkolinin Jetsu seurasi kuudenneksi. Alussa pakittelemaan joutunut Tapio Perttusen Vinksa oli seitsemäs. Terho Rautiaisen Kukan Tutu hylättiin.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat