Suora

  • Urheiluruutu

Ruotsin nuori hiihtotähti menetti hermonsa, kun finaalipaikka livahti käsistä – paiskasi puhelimensa hankeen ja rikkoi sauvansa

Linn Svahn suuttui, kun hän ei päässyt Trondheimin perinteisen hiihtotavan finaaliin.

hiihto
Linn Svahn
Linn Svahn on tehnyt tällä kaudella läpimurron hiihtomaailman huipulle.imago sportfotodienst / AOP

Jos katkesi Iivo Niskasen pinna Trondheimin sprintin alkuerän jälkeen, niin yhtä lailla hermot sulivat Ruotsin tuoreelta sprinttitähdeltä Linn Svahnilta.

20-vuotias hiihtäjä jäi välierässään neljänneksi ja joutui odottamaan aikavertailua finaalipaikasta. Svahn odotti toisen välierän päättymistä kuntopyörän päällä, ja kun hän huomasi, ettei aika riitä finaaliin, hän heitti kännykkänsä lumihankeen.

Tämän jälkeen Svahn nousi pyörän selästä ja löi sauvansa toiseen pyörään. Hän kävi hakemassa kännykkänsä myöhemmin lumihangesta. Voit katsoa videon tapahtumasta Aftonbladetin sivulta. (siirryt toiseen palveluun)

– Olin vain vihainen, Svahn kommentoi tilannetta Aftonbladetille ja sanoi menevänsä vanhempiensa luo.

– En tarvitse lohdutusta. Minun täytyy vain mennä ulos ja harjoitella.

Svahn on voittanut kolme sprinttikisaa tällä kaudella ja johtaa sprintticupia 17 pisteen erolla Slovenian Anamarija Lampiciin nähden. Tämä ei riitä nuorelle ruotsalaiselle, joka sijoittui Trondheimin sprinttikisan lopputuloksissa kahdeksanneksi.

– Ei sillä ole merkitystä, jos on sprintticupin liivi päällä, jos ei pysty voittamaan kilpailuja. Se ei ole mikään hiton laastari haavan päälle.

Ruotsin naisten maajoukkuevalmentaja Stefan Thomson ei pitänyt Svahnin tunteenpurkauksesta. Hänen mielestään nuorenkin urheilijan pitää pystyä hallitsemaan tunteensa vaikeilla hetkillä. Ruotsalaismedian mukaan Svahn pyysi anteeksi käytöstään myöhemmin.

Lue myös:

Ruotsalaisyllättäjä kiri heti toisessa maailmancupkisassaan voittoon ja aikoi seuraavaksi soittaa suomalaiselle isoäidilleen: "En tiedä, miten hän on pystynyt katsomaan tätä"

"Hienoa, jälleen yksi ruotsalainen lisää" – Ruotsin kivikovan naisten sprinttijoukkueen uusi yllätysnimi sai kilpakumppanin pähkäilemään, mitä tekisi heidän kanssaan

Lauri Vuorinen yksinäinen valonpilkahdus sprintissä – Pärmäkosken mahdollisuudet murenivat lumen pintaan: "Vähän naarmua takapuoleen"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat