LaVine ja White palauttivat Chicagon voittokantaan – White nousi Jordanin kanssa samaan kerhoon

Tulokaspelaaja Coby White nakutti jo toisessa ottelussa peräkkäin 33 pistettä.

NBA
Coby White kentällä.
Coby White oli loistovireessä Washington-pelissä. Getty Images

Pudotuspelihaaveita koripallon NBA:ssa elättelevä Chicago Bulls otti maukkaan kotivoiton, kun joukkue kukisti Washington Wizardsin 126–117. Chicago oli hävinnyt kahdeksan ottelua peräkkäin, mutta pystyi kelpo suoritukseen itälohkossa sijan ylempänä olevaa Washingtonia vastaan.

Chicagon tehomiehinä häärivät 33 pisteen Coby White ja 32 pisteen Zach LaVine. Suomalaispelaaja Lauri Markkanen oli edelleen sivussa loukkaantumisen vuoksi. Washingtonin Bradley Beal oli hurjalla tuulella, kun hän pussitti peräti 53 pistettä.

Tulokaspelaaja White nakutti jo toisessa ottelussa peräkkäin 33 pistettä. Edellinen kahdessa peräkkäisessä ottelussa vähintään 30 pistettä tehnyt Chicago-tulokas oli Michael Jordan.

– Hän on kaikkien aikojen suurin pelaaja. Tämä merkitsee minulle paljon. Kuten aina sanon, yritän jatkuvasti kehittyä paremmaksi pelaajaksi. Minusta tuntuu, että otan askeleen oikeaan suuntaan. Pitää jatkaa sitä, White mietiskeli Chicago Sun-Timesille.

Chicago on itälohkossa kymmenentenä. Lohkon kahdeksan parasta joukkuetta etenevät huhtikuun puolivälin jälkeen alkaviin pudotuspeleihin.

Lue myös:

Päävalmentaja Henrik Dettmann kertoi syitä, miksi Susijengi nousi tukalasta asemasta huikeaan voittoon: "Kyllä joukkue tietää, mistä tässä on kysymys"

Susijengi johti EM-karsintaa vain reilut kaksi minuuttia, mutta se riitti – Sveitsi kaatui kotonaan Suomen hurjan nousun päätteeksi

Kobe Bryantin helikopterionnettomuuden pilottia oli varoitettu aiemmin piittaamattomuudesta sääolojen suhteen

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat