Suora

  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Vielä on toivoa – EM-jalkapallon pääsylippujen jälleenmyynti alkaa keskiviikkona

Katsoja voi laittaa pääsyliput myyntiin ilmoittamalla lipuista Uefalle tiistai-iltaan kello 19 Suomen aikaa mennessä.

Jalkapallon EURO 2020
Huuhkaja-fanit
Monet Huuhkajien fanit ovat vielä ilman pääsylippua. Tomi Hänninen

Jos olet jäänyt ilman pääsylippua jalkapallon miesten EM-kisojen arvonnoissa, keskiviikkona on vielä toivoa. Euroopan jalkapalloliitto Uefa avaa pääsylippujen jälleenmyynnin, joten "ylimääräisiä" lippuja ostaneet fanit voivat laittaa ne kiertoon.

Katsoja voi laittaa pääsyliput myyntiin ilmoittamalla lipuista Uefalle tiistai-iltaan kello 19 Suomen aikaa mennessä. Tällaisten lippujen myynti alkaa keskiviikkona kello 15.

EM-kisojen pääsylippujen käyttäjät pitää nimetä jo ostovaiheessa. Uefa haluaa jälleenmyynnillä varmistaa, että jos jalkapallofanin suunnitelmat muuttuvat, hänen pääsylippunsa eivät jää käyttämättä.

Uefa ei takaa, että jälleenmyyntiin ilmoitetut pääsyliput menevät varmuudella kaupaksi. Jos Suomen ottelulippuja tulee tarjolle, myymättä jäämisen vaaraa ei ole, sillä niin moni fani jäi lippuarvonnassa ilman EM-kisatikettiä.

Lue myös:

Jalkapallokannattajat yllättyivät EM-kisojen tuoreesta lippuarvonnasta: "Tämä kuvio tuli meillekin puskista"

Jalkapallon EM-matkakuume nousee ja VR harkitsee Allegrojen ajamista Pietariin myös öisin – näin matkaat kisoihin Tanskaan tai Venäjälle

Ilman EM-lippuja jääneet Huuhkajien fanit tyrmistyivät – villi spekulaatio Uefan toimista puhuttaa: "Harmittaa kuin jäniksen syömää porkkanaa"

Näin Huuhkajien EM-lippuarvonta sinetöi sukupolvien unelman kahdelle onnekkaalle – Lasse ja Markku kertovat tarinansa: "Isänhän olisi pitänyt nähdä tämä hetki"

Huuhkajien kannattajat tekivät arviolta vähintään 60 000 lippuhakemusta – Palloliitto yrittää saada ylimääräisiä lippuja myytäväksi suoraan suomalaisille

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat