Suora

  • "Äiti, anna mä menen": Mikael Hagelstam muutti 13-vuotiaana ulkomaille tanssin vuoksi - ei välitä, kun virolaisvalmentajat huutavat hänen tuhlaavan vanhempiensa rahoja
  • Urheiluruutu

Cup-mestaruuden Interille ratkaissut Mikko Kuningas palaa Lahteen – "Tavoitteenani on lopullinen läpimurto"

Mikko Kuningas löysi uuden seuran jalkapallon Veikkausliigassa.

Veikkausliiga
Mikko Kuningas
Mikko Kuningas pelasi Interissä kaksi kautta.AOP

Keskikenttäpelaaja Mikko Kuningas on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen FC Lahden kanssa jalkapallon Veikkausliigassa. Kuningas, 22, palaa Lahteen FC Interistä, jossa hän vietti kaksi edellistä kautta.

Luumäellä syntynyt Kuningas on pelannut Lahdessa aiemmin kaudet 2015–2017, jota ennen hän edusti lappeenrantalaista PEPOa. Kuningas teki maalin heti uransa ensimmäisessä Veikkausliigan ottelussaan heinäkuussa 2015. Yhteensä hän on pelannut 114 liigaottelua, joissa on syntynyt seitsemän maalia.

– Minulla on hyvä ja odottava fiilis. Interin vuodet olivat opettavaisia. Ensimmäisen vuoden vaikeudet kasvattivat, ja toisen vuoden menestyksestä tuli puolestaan erilaista oppia. Odotan paljon vastuuta ja sitä kautta joukkueen menestystä. Tavoitteenani on lopullinen läpimurto, Kuningas sanaili tiedotteessa.

Interissä Kuninkaan huippuhetki oli kauden 2018 Suomen Cupin finaali. Kuningas viimeisteli ottelun ainoan maalin HJK:ta vastaan. Viime kaudella hän voitti turkulaisseurassa SM-hopeaa.

Kuningas on pelannut urallaan kymmenen nuorten maaottelua U19- ja U21-ikäluokissa.

Lue myös:

Kommentti: Kauniita sanoja, mutta missä ovat teot? Harvinaislaatuinen nimenmuutos on vain pieni askel kohti tasa-arvoa jalkapallossa

TPS löysi italialaistaustaisen vahvistuksen

Turun Palloseura hankki Serie B:n konkaripuolustajan

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat