Suora

  • "Äiti, anna mä menen": Mikael Hagelstam muutti 13-vuotiaana ulkomaille tanssin vuoksi - ei välitä, kun virolaisvalmentajat huutavat hänen tuhlaavan vanhempiensa rahoja
  • Urheiluruutu

Kalle Samooja golfaa parhaana suomalaisena Omanissa – "Raudat alkavat olemaan vanhassa tutussa iskussa"

Samooja löi Euroopan-kierteen kilpailun ensimmäisellä kierroksella tuloksen yksi alle parin.

golf
Kalle Samooja
Kalle Samooja kilpaili viime viikolla Dubaissa.Getty Images

Suomalaisgolfari Kalle Samooja on jaetulla 38. ja Mikko Korhonen jaetulla 72. sijalla miesten Euroopan-kiertueen kilpailun ensimmäisen kierroksen jälkeen. Samooja löi Omanissa tuloksen yksi alle parin ja Korhonen yksi yli parin.

– Varsin hyvää peliä tänään, raudat alkavat olemaan vanhassa tutussa iskussa. Pari vinoa draivia maksoi pari bogia. Putti tuntui hyvältä koko päivän, ei vaan ihan uponnut vielä. Hyvää tekemistä, Korhonen kertoi tiedotteessa.

Sami Välimäki (+2) on jaetulla 101. ja Tapio Pulkkanen (+6) jaetulla 142. sijalla. Italian Guido Migliozzi (-6) johtaa kilpailua.

Italian Edoardo Molinari ja Lorenzo Gagli joutuivat jännittämään pelipaikkaansa, koska kisajärjestäjät eristivät kaksikon. Järjestäjät pelkäsivät italialaisten altistuneen koronavirukselle. Kaksikko päästettiin lopulta pelaamaan, ja Gagli on jaetulla 13. ja Molinari jaetulla 25. sijalla.

Lue myös:

Italialaispelaajat vapautuivat karanteenista Omanissa, pääsivät golfkentälle Euroopan-kiertueella

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat