Porissa törkytaklaus, pari loukkaantumista ja valmentajien turpakäräjät – Selin kuumana: "En jaksa kuunnella tuollaista (Virran) lässytystä lainkaan"

Lukko nuiji Liigassa Ässät Porissa lukemin 7-1. Se ei pelin jälkeen kiinnostanut montaakaan, sillä kaikkien huulilla oli kysymys Ässien Otto Kivenmäen kunnosta.

Ässien valmentaja Ari-Pekka Selin Kuva: Tomi Hänninen

Toisessa erässä Lukon tshekkipuolustaja David Nemecek taklasi Otto Kivenmäkeä suoraan päähän. Osumaa seuranneen ilmalennon aikana Kivenmäeltä irtosi kypärä ja hän löi päänsä jäähän. Verta valui takaraivosta paljon. Kivenmäki kuljetettiin sairaalaan.

Taklaus oli sen verran törkeä, ettei edes Lukon päävalmentaja Pekka Virta sitä puolustellut.

–Todella älytön taklaus. Omia pitäisi yleensä puolustaa, mutta nyt on vaikea puolustella. Tuo tilanne himmentää koko voittoa, Virta sanoi.

Ässien päävalmentaja Ari-Pekka Selin oli luonnollisesti tuohtunut taiston tauottua. Häneltä ei herunut sympatiaa Virran analyysille.

– Ensin Virran dream team teloi avauserässä nuoren Roni Hirvosen ja sitten toisessa erässä tuli Kivenmäen tilanne. En jaksa kuunnella tuollaista lässytystä lainkaan, tuohtunut Selin sanoi.

Hirvonen sai avauserässä Lukon Gustav Posslerin mailan silmäkulmaansa. Hirvosenkin vamma oli alustavasti melko vakava.

Lue myös: