Tuukka Raskille uran 49:s nollapeli NHL:ssä

Boston Bruinsin luottomaalivahti Tuukka Rask on torjunut NHL-kauden neljännen nollapelinsä.

urheilu
Tuukka Rask torjuu NY Islandersin Jordan Eberlen yrityksen.
Tuukka Rask torjuu NY Islandersin Jordan Eberlen yrityksen. Getty Images

Kotijoukkue New York Islanders pääsi kuusi kertaa ylivoimalle, mutta erikoistilanteet valuivat hukkaan kerta toisensa jälkeen. Boston vei kamppailun selvin numeroin 4–0 ja voitti kymmenennen perättäisen kerran Islandersin sen kotiareenalla. Viimeisin Bostonin vierastappio Islandersille on vuodelta 2013.

Bostonin puolustuspeli oli hyvässä kuosissa ja lopusta piti huolen erehtymätön, kaikkiaan 25 laukausta torjunut Tuukka Rask, jolle nollapeli oli kuukauden toinen ja kauden neljäs.

Bruinsin maaleista vastasivat avauserässä osuneet David Pastrnak ja Matt Grzelcyk sekä päätöserässä verkkoja heiluttaneet Brad Marchand ja tehot 1+2 koonnut Charlie McAvoy. Sarjan ykkösmaalipyssy Pastrnakille osuma oli jo kauden 47:s. Voitto-osumia Pastrnakilla on kasassa tältä kaudelta kymmenen.

NY Islandersin suomalainen konkarihyökkääjä Leo Komarov oli yhden takaiskun aikaan jäällä ja sai vastuuta tappiopelissä 10.16.

Winnipeg tiedotti lauantai-iltana Suomen aikaan, että kiekon kipeästi edellispelissä jalkaansa saanut Patrik Laine ja tärkeä puolustaja Josh Morrissey eivät ole pelikuntoisia sunnuntaiaamun Edmonton-pelissä.

NHL-kierroksen seuranta täältä

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat