Päähän taklatun Kivenmäen äiti kertoi poikansa voinnista – "Kausi jäi tähän ja yo-kirjoitukset on unohdettu"

Otto Kivenmäkeä, 19, taklattiin päähän lauantain liigaottelussa.

urheilu
Otto Kivenmäki
Tomi Hänninen

Lauantaina päähän taklatuksi tulleen Porin Ässien liigakiekkoilijan Otto Kivenmäen äiti Riina Kivenmäki julkaisi tietoa poikansa voinnista. Lukon tshekkipuolustaja David Nemecek taklasi Kivenmäkeä päähän, ja kypäränsä menettänyt Kivenmäki löi päänsä jäähän.

– Poika voi tällä hetkellä tapahtuneeseen nähden kohtalaisen hyvin, on osastoseurannassa ja nauraakin jo. Muistia ei kuitenkaan tällä hetkellä ole ja päässä on iso vekki. Huominen kertoo enemmän. Tulevaisuus loput. Kausi (ja pahimmillaan koko ura jääkiekkoilijana) joka tapauksessa jäi nyt tähän ja kohta alkavat yo-kirjoitukset on nyt unohdettu, Riina Kivenmäki kirjoitti Facebookissa.

Kivenmäki kuljetettiin sairaalaan.

– Iso kiitos Ässien joukkuelääkärille esimerkillisestä toiminnasta jäällä, pukukopissa ja sen jälkeen sekä kaikille niille, jotka ymmärtävät ettei kyse ole yhden nuoren pelimiehen urasta vaan pahimmillaan yhden rakastetun perheenjäsenen ja ystävilleen tärkeän nuoren miehen ihan koko elämästä, Riina Kivenmäki kirjoitti.

– Oton toipumista ja ennustetta voidaan kommentoida aikaisintaan 2-3 viikon kuluttua, Ässien ottelulääkäri Hilkka Ryhänen kommentoi porilaisseuran kotisivuilla.

Päivitetty kello 15.45: Lisätty Ässien lääkärin kommentti.

Lue myös:

Kärkiseurat vahvoja, Jukurit yllätti HIFK:n – Ässille ikävä loukkaantuminen ja rökäletappio

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat