1. yle.fi
  2. Yle Urheilu
  3. nyrkkeily

Joshua valitsi Pulevin – ottelua suunnitellaan Tottenhamin uudelle stadionille

Anthony Joshuan ilmoitus lopetti arvailut siitä, otteleeko hän seuraavaksi maanmiestään Tyson Furyä vastaan.

Anthony Joshua poseeraa kehässä voittonsa jälkeen.. Kuva: Getty Images

Ammattinyrkkeilyn raskaansarjan maailmanmestari Anthony Joshua puolustaa titteleitään 20. kesäkuuta Lontoossa. Britti Joshua vahvisti maanantaina, että hän ottelee bulgarialaista Kubrat Pulevia vastaan. Ottelua suunnitellaan jalkapalloseura Tottenhamin uudelle stadionille.

Joshua palasi WBA-, IBF- ja WBO-liittojen maailmanmestariksi, kun hän kukisti yhdysvaltalaisen Andy Ruizin joulukuussa Saudi-Arabiassa. Joshua sai samalla revanssin kesällä 2019 Ruizille kärsimästään tappiosta.

Pulev on Joshuan ykköshaastaja IBF:n listoilla.

Joshuan ilmoitus lopetti arvailut siitä, otteleeko hän seuraavaksi maanmiestään Tyson Furyä vastaan. Fury voitti helmikuussa WBC-liiton mestaruuden kukistettuaan yhdysvaltalaisen Deontay Wilderin Las Vegasissa.

Lue myös:

Juho Haapoja palaa ammattilaiskehään kolmen vuoden jälkeen

Furyn uusintaan haastanut Wilder laittoi tappion 18-kiloisen puvun piikkiin, jossa hän saapui kehään: "Fury ei vahingoittanut minua, pukuni oli yksinkertaisesti liian painava"

Nyrkkeilymaailmassa kuhina Tyson Furyn ja Anthony Joshuan superottelusta elää jo kuumana – "Hän ei pelkää Furya ja haluaa olla kiistaton mestari"

Pyyhe lensi kehään, Tyson Fury voitti Deontay Wilderin – "Kuningas on palannut"

MM-titteliä epäonnistuneesti puolustanut Andy Ruiz Jr. harmitteli lisäkilojaan – mestaruusvyöt takaisin voittanut Joshua: "Minähän sanoin, että tulen oikaisemaan asiat"

Anthony Joshua valtasi raskaansarjan mestaruuden takaisin – yksimielinen tuomaripäätös Andy Ruizia vastaan