Suora

  • "Äiti, anna mä menen": Mikael Hagelstam muutti 13-vuotiaana ulkomaille tanssin vuoksi - ei välitä, kun virolaisvalmentajat huutavat hänen tuhlaavan vanhempiensa rahoja
  • Urheiluruutu

Suomalaisilla vaisu sprinttipäivä Norjassa – katso tallenne

Keskiviikon sprinttihiihtoja voi jännittää TV2:sta ja Areenasta suorana kello 16.25 lähtien. Klikkaa jutun kuvaa ja siirry lähetykseen.

hiihto
Sprintit, Drammen
Sprintit, Drammen

Suomen naisten kvartetti eteni jatkoon hiihdon maailmancupin sprintissä Norjassa. Krista Pärmäkoski oli Konnerudissa 1,2 kilometrillä yhdeksäs, Anne Kyllönen 18:s, Katri Lylynperä 24:s ja Jasmi Joensuu 27:s.

Vapaalla hiihtotavalla aika-ajon nopein oli Slovenian Katja Visnar. Pärmäkoski jäi hänen vauhdistaan 2,56 sekuntia.

Pudotushiihdot alkavat kello 16.30. Hiihtoja voi jännittää kello 16.25 lähtien suorana Areenasta ja TV2:sta. Klikkaa jutun kuvaa ja siirry lähetykseen.

Vuorinen ja Hakola jatkoon

Miesten puolella jatkoon etenivät Lauri Vuorinen ja Ristomatti Hakola. Vuorinen oli 1,5 kilometrin mittaisessa karsinnassa kymmenes ja Hakola 18:s.

Kisan neljästä suomalaisesta Verneri Suhonen ja Karri Hakala karsiutuivat 30 parhaan joukosta. Suhonen oli 46:s ja Hakala 50:s.

Karsinnan nopein oli Norjan Johannes Hösflot Kläbo, josta Vuorinen jäi 7,84 sekuntia.

Miesten pudotushiihdot alkavat kello 16.57.

Tulospalvelu:

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue myös:

Suomalaisilla tyly kohtalo sprinttihiihdossa – kukaan ei yltänyt 12 parhaan välieriin

Sairastelusta kärsinyt Perttu Hyvärinen joutuu jättämään Holmenkollenin klassikkokisan väliin – "Katsotaan, mitä pystytään enää taikinoimaan"

Suomessa voittoja tykittänyt Iivo Niskanen voi tehdä huiman tempun Norjassa: "Suurinta, mitä maastohiihtäjä voi saavuttaa"

Nappisuorituksen Salpausselällä tehnyt Krista Pärmäkoski ei kadu kesän radikaalia ratkaisuaan – Sami Jauhojärvi: "Jotain pitää tehdä toisin"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat