Suora

  • DreamHack Masters Spring 2020

Mikko Korhonen paras suomalainen, viime viikolla voittoa juhlinut Välimäki 41. sijalla avauspäivän jälkeen

Suomalaiset tekivät tasaista jälkeä Qatarissa torstaina.

golf
Mikko Korhonen
Mikko Korhonen on avauspäivän jälkeen 27. sijalla. EPA

Mikko Korhonen oli paras suomalainen golfin Euroopan kiertueen Qatarin osakilpailun avauspäivänä. Korhonen on torstain jälkeen kilpailussa jaetulla 27. sijalla tuloksella 69 (-2).

Viime viikolla Omanissa voittoa juhlinut Sami Välimäki ja Kalle Samooja ovat lyönnin päässä Korhosesta. He jakavat sijan 41. Tapio Pulkkanen on par-tuloksella sijalla 64. Kaikilla suomalaisilla on hyvä tilanne jatkopaikkaa ajatellen.

Kilpailun kärjessä on tanskalainen Nicolai Höjgaard (64 / -7).

Korhonen teki avauspäivänä kolme bogia ja viisi birdietä. Birdiestä kolme nähtiin Korhonen jälkimmäisellä yhdeksiköllä, jonka aikana hän ei tehnyt yhtään parin ylittävää tulosta.

– Takalenkki oli kyllä tänään hyvä, vaikka vähän lähti päivä hitaasti liikkeelle. Täällä on aika laajat alueet minne lyödään, ja jotenkin oli vaikea löytää kohteita. Peli tuntui ihan hyvältä. Kenttä ja greenit ehkä olivat jotenkin vähän oudot. Kokonaisuutena hyvä päivä ja hyvä taistelu, Korhonen kommentoi tiedotteessa.

Lue myös:

Tällainen on Suomen uusi golfsensaatio Sami Välimäki – mailoja paiskonut tuittupää sai teini-ikäisenä apua mentaalivalmentajalta ja jätti lukion kesken golfin takia

Mikko Ilonen jakoi tärppejä golfkomeetta Sami Välimäelle joulukuussa – "Voittamisen kulttuuri ja mentaliteetti taustalla, eikä yhtään pelon siementä"

Suomalaissensaatio kipusi hurjasti golfin maailmanlistalla

Golfin suurlupaus nousi kertaheitolla olympiaehdokkaaksi – suomalaispaikoista Tokioon kamppailee iloinen nelikko: "Kaikki hyötyvät siitä"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat