Suora

  • Monza, EK 4 - live
  • Elävä arkisto esittää

Jukurit löi Hakametsässä ällikällä: "Sattui pöljä päivä" – kilpailu runkosarjan kakkossijasta kiristyy

Jääkiekon miesten SM-liigan ääripäiden kohtaaminen päättyi altavastaaja Jukurien voittoon Tapparasta.

Jääkiekon miesten SM-liiga
Jukurit
Jukurien maalivahti Sami Rajaniemi ja puolustaja Samuli Piipponen arkistokuvassa.AOP

Kolmetoista oli torstaina epäonnen luku Tapparalle. Vierailija Jukurit katkaisi 13 ottelun pituisen tappioputkensa Tapparaa vastaan kaatamalla jääkiekkoliigassa toisena jatkavan tamperelaisjoukkueen 4–3 voittomaalikilpailun jälkeen.

Noin kaksi viikkoa sitten Jukurit kaatoi Tampereella Ilveksen ja Jesper Piitulainen sai kunniaa perumalla Ilvekselle vihelletyn aiheettoman jäähyn. Nyt hyvä teko palkittiin, kun Piitulainen teki 3-3-maalin päätöserässä. Hänen illan saldonsa oli 2+1 pistettä.

– Itselle sattui pöljä päivä, mutta tämä oli koko joukkueen voitto. Turhaa olisi ollut tänne saakka tulla edes pelaamaan, jos ei täysillä pelaisi, sanoi kevääseen 2022 saakka ulottuvan jatkosopimuksen tammikuussa tehnyt Piitulainen.

Jukurit voitti edellisen kerran Tapparan marraskuussa 2016, silloinkin 4–3 ja Tampereella. Pudotuspeleihin mikkeliläisjoukkue ei silläkään kaudella edennyt.

– Meillä on oikeus tapella kaikkien kanssa pisteistä jokaisessa ottelussa. Turhaa edes lähteä tänne jos ei täysillä pelaa, Piitulainen sanoi ja lisäsi:

– Pitää olla ylpeä siitä, että laittaa kaiken likoon joka ilta. Uskon unelmaan eli tämän organisaation kehitykseen pudotuspeleistä taistelevaksi ryhmäksi, Piitulainen päätti.

Lue myös:

Päähän kohdistuneet taklaukset osuvat nuoriin, taklaajat ovat runsaasti vanhempia – erotuomarijohtaja vaitonaisena

Kärpät varmisti Liigan runkosarjan voiton kolmannen kerran peräkkäin

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat