1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. nyrkkeily

Robert Helenius otti yllätysvoiton New Yorkissa – tyrmäsi puolalaisvastustajansa

Heleniuksen puolalaisvastus koki ensimmäisen tappionsa.

Robert Helenius juhli voittoa New Yorkissa. Kuva: Getty images

Nyrkkeilijä Robert Helenius on voittanut puolalaisen Adam Kownackin raskaan sarjan ottelussa New Yorkissa. Helenius tyrmäsi vastustajansa ottelun neljännessä erässä.

– Tiesin, että löin häntä lujaa ja tiesin, että minun täytyy vain jatkaa. Tiesin, että hän oli heikkona edellisen iskuni jäljiltä, Helenius sanoi Foxsportsin mukaan. (siirryt toiseen palveluun)

Kownacki lähti otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Puolalaisnyrkkeilijä ei ollut hävinnyt kertaakaan ammattilaiskehässä, ja hänellä oli alla 20 voittoa. Edellisessä ottelussaan Kownacki pääsi ennätystenkirjoihin, sillä hänelle tilastoitiin eniten lyöntejä raskaan sarjan otteluiden historiassa. Lisäksi puolalainen pitää majaansa Brooklynissä, joten hänellä oli myös kotikenttäetu.

Tyrmäyshetkellä Kownacki oli johtoasemassa kaikkien kolmen tuomarin papereissa.

– Haluan kiittää kaikkia, jotka antoivat minulle tämän mahdollisuuden. Kownacki on kova taistelija. Hän vain tuli ja tuli. Minun vahvuuteni on iskeä takaisin. Se oli hyvä ottelu. Tein kovasti töitä harjoitusleirillä, ja se toi tulosta , Helenius sanoi ESPN:n mukaan. (siirryt toiseen palveluun)

Voitto oli tärkeä 36-vuotiaalle Heleniukselle, joka on otellut viime vuosina kovia nyrkkeilijöitä vastaan, mutta ura ei ole lähtenyt nousuun.

Heleniuksella on nyt 33 ottelusta 30 voittoa ja kolme tappiota. Heleniuksen voitoista 19 on tullut tyrmäyksellä.

Sisältöä ei voida näyttää

Ylen palveluissa voidaan näyttää sosiaalisessa mediassa julkaistuja sisältöjä. Tarkista evästeasetuksesi, jos haluat säätää sisältöjen näkymistä Ylen palveluissa. Tarkistamalla evästeasetuksesi voit vaikuttaa näkemääsi sisältöön sivuillamme.

Katso sisältö Twitterissä

Lue myös:

Robert Heleniuksella on edessään ottelu, joka määrittää hänen uransa suunnan isommin kuin koskaan aiemmin – Pekka Mäki: "Kyllä siellä nyt veri punnitaan"