Rinnekangas 6:s ja Rukajärvi 7:s X Gamesin slopestylessä – "Ei taaskaan natsannut"

Rene Rinnekangas ja Enni Rukajärvi jäivät haastavassa säässä Hafjellissä Norjassa lasketussa X Gamesin slopestylessä niukasti mitaleilta.

Enni Rukajärvi Kuva: Lumilautaliitto

Kumpikaan suomalainen ei tehnyt aivan onnistunutta suoritusta, joka olisi siivittänyt laskijan korkeammille sijoille. Rene Rinnekankaan sijoitus oli kuudes ja Enni Rukajärven seitsemäs.

– Alkuun oli huippufiilis. Tykkäsin tosi paljon radasta ja minusta se sopi hyvin omaan laskutyyliin. Mutta ei vaan tänään kulkenut. Harmi ettei nyt lähtenyt, mutta ei voi mitään. Ensi kauteen sitten kisojen suhteen. Tosin X Games Real Snow julkistetaan tämän kuun lopussa. Sinne voi vielä kutsu käydä, kertoo Rinnekangas.

– Ei se ihan nappiin mennyt. Yhden ranin sain jotenkin ländättyä. Sitten oli pallo hukassa, että pitäisikö koittaa jotain uutta vai samaa, ja sitten tuli tehtyä aika lailla samaa. Ei vaan lähtenyt. Ehkä vielä SM-kisoihin lähden, mutta muuten on kisakausi tässä, Rukajärvi kommentoi.

Päävalmentaja Antti Koskinen on harmissaan laskijoille kohdistuneista vastoinkäymisistä:

- Kyllä se tässä vaiheessa harmittaa joutavasti, ettei taaskaan natsannut. Ei vaan saatu täyttä onnistumista milloin mistäkin syystä. Ehkä tässä paistaa, että sekä Renellä että Ennillä on ollut rikkonainen kausi, ja oikeastaan kaikki kilpakumppanit ovat saaneet laskea ehjän talven läpi. Siinä se ero varmaan tulee. Pitää panostaa tulevilla kausilla entistä enemmän siihen, että saataisiin ehjä kausi laskea.

Lue myös: