Suora

  • "Äiti, anna mä menen": Mikael Hagelstam muutti 13-vuotiaana ulkomaille tanssin vuoksi - ei välitä, kun virolaisvalmentajat huutavat hänen tuhlaavan vanhempiensa rahoja
  • Urheiluruutu

Marika Salmi sivusi ennätystään haulikkolajien maailmancupissa

Marika Salmi oli parhaana suomalaisena trapissa neljäs, kun haulikkolajien maailmancup jatkui sunnuntaina Nikosiassa Kyproksella.

urheilu
Marika Salmi
Kristofer Andersson Ruotsalo

Marika Salmi pääsi kuuden ampujan finaaliin ammuttuaan 125 kiekon peruskilpailussa tuloksen 116 (25+22+22+24+23), mikä sivuaa hänen ennätystään. Sijoitus oli Salmen uran toiseksi paras maailmancupissa.

– Olen näköjään erikoistunut keräämään 4. ja 7. sijoja. Ei tämä kovin isolta pettymykseltä tunnu, koska parhaani tein ja nyt vain muut olivat kovempia, Salmi kertasi Ampumaurheiluliiton tiedotteessa.

Yhden kiekon päähän finaalista jäänyt Satu Mäkelä-Nummela (22+23+21+24+24=114) oli seitsemäs ja Mopsi Veromaa (22+22+23+22+20=109) 21:s. Kilpailun voitti Puolan Sandra Bernal.

Skeetin parikilpailussa Suomi oli yhteistuloksella 138 14:s. Suomea edustivat Lari Pesonen ja Marjut Heinonen. Maanantaina ammutaan trapin parikilpailu.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat