Suora

  • DreamHack Open Fall 2020

Hakolan epäonninen kausi jatkuu: jää pois kahdesta maailmancupin kisasta ennen kauden huipennusta

Maastohiihtäjä Ristomatti Hakola jää pitkittyneen flunssa takia pois kahdesta tulevasta maailmancupin kilpailusta. Maailmancupia hiihdetään tällä kaudella vielä kolmella paikkakunnalla.

hiihto
Ristomatti Hakola
Ristomatti Hakolalta jää jälleen maailmancupin kisoja väliin.Tomi Hänninen

Suomen maastohiihtojoukkueeseen kuuluva Ristomatti Hakola jää pois viikonlopun ja ensi viikon alun Quebecin ja Minneapolisin maailmancup-kilpailuista. Syynä on Hakolaa vaivannut pitkittynyt flunssa.

Hakolaa ei ole tässä kohtaa mahdollista korvata toisella hiihtäjällä.

Hakola on edelleen mukana Suomen joukkueessa Kanadan Canmoren maailmancup-päätöskilpailussa, joka järjestetään 20.–22. maaliskuuta.

Kausi on ollut Hakolalle hankala. Hän joutui parin viikon kilpailutauolle heti Rukan maailmancupin jälkeen, kun Hakolan vasemman jalan isovarvas tulehtui. Paluun jälkeen suomalaistykin kunto oli kadoksissa ja tulokset olivat vaisuja, minkä vuoksi Hakola ei lähtenyt legendaariselle Tour de Skille, vaan jäi kotimaahan harjoittelemaan.

Ruotsissa ja Norjassa hiihdetyn Ski Tourin Hakola joutui jättämään väliin kuumeisen flunssan takia. Kilpaladulle hän palasi hyvällä menestyksellä reilu viikko sitten Lahden maailmancupissa. Tuolloin Hakola sijoittui 15 kilometrillä 14:nneksi.

Lue myös:

Ristomatti Hakolan varusteet katosivat Kajaaniin – hiihtäjä jakoi lentoyhtiölle risujen lisäksi myös "kehun": "Se on hyvä biisi!"

Hakolalle jälleen takaisku: Ruotsin ja Norjan kiertue jää väliin

Kuukauden pään ympärillä kiristänyt vanne löystyi viime viikonloppuna, mutta Ristomatti Hakola ei vielä uskalla tuulettaa

Ristomatti Hakola on uransa vaikeimmassa tilanteessa: “Aika hukassa on mies tällä hetkellä”

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat