Savo Volley ohitti VaLePan ennen päätöskierrosta

VaLePa kohtaa perjantaina Hurrikaani-Loimaan, Savo Volley Oulun Ettan.

lentopallo
Valepa
AOP

Savo Volley kukisti keskiviikkona Kokkolan Tiikerit 3–0. VaLePan hävittyä samaan aikaan Tampereella Akaa-Volleylle 1–3 Savo Volley nousi toiseksi lentopalloliigan taulukossa ennen viimeisiä otteluita.

VaLePa kohtaa perjantaina runkosarjan jo voittaneen Hurrikaani-Loimaan, Savo Volley lauantaina pisteistä tiukasti taistelevan Oulun Ettan.

Akaa-Volleylle keskiviikon ottelulla ei ollut juuri merkitystä sarjasijoituksen kannalta. Urpo Sivula teki sille 21 pistettä, VaLePan syöttöjen kohteena ollut Enderwin Herrera 15 ja toinen yleispelaaja Eetu Pennanen 14 pistettä.

– Oma syöttö ei ollut sillä tasolla kuin olisi pitänyt olla. Halusimme voittaa ja säilyttää kakkospaikan ennen viimeistä ottelua, mutta ei onnistuttu, sanoi VaLePan valmentaja Janne Kangaskokko.

Mikko Oivanen teki VaLePalle 23 pistettä, mutta tulituki jäi vähäiseksi.

Antti Siltala teki Savo Volleylle 16 ja Olli-Pekka Ojansivu 15 pistettä, Tiikereiden tehokkain oli Jiri Hänninen 12 pisteellä Kuopiossa pelatussa ottelussa.

– Meillä oli hyvä syöttö, mikä oli teemanakin. Tiikereitä vastaan ei kannata syöttövirheitä tehdä. Pelasimme hyvän pelin ja nyt lähdemme Ettaa vastaan tavoitteena pitää kakkossija, sanoi Savo Volleyn valmentaja Jukka Tuovinen.

Lue myös:

Roosa Koskelon saksalaisjoukkueen pelit päättyivät lentopallon Mestarien liigassa – Stuttgart ei matkusta Italiaan koronaviruksen takia

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat