Suora

  • Kalevan kisat
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

UFC jatkaa, vaikka muu maailman urheilu pysähtyisi – Makwan Amirkhanin Lontoon ottelu siirtyy mahdollisesti Yhdysvaltoihin, mutta miten käy suomalaisen?

Yhdysvallat on kieltänyt matkustamisen useista Euroopan maista. Presidentti Donald Trump on sanonut aikovansa laajentaa kieltoa myös Britanniaan ja Irlantiin ensi viikon alussa.

vapaaottelu
Makwan Amirkhani
Pääseekö Makwan Amirkhani ottelemaan viikonloppuna?AOP

Maailman urheilu on pysähtynyt laji toisensa jälkeen, mutta yksi jatkaa: vapaaotteluorganisaatio UFC ilmoitti nimittäin, ettei ole aikeissa perua ottelua, jota tähdittää Tyron Woodleyn ja Leon Edwardsin kohtaaminen.

– Niin kauan kun maata ei ole kokonaan suljettu ja ihmisiä kielletty poistumasta kodeistaan, nämä ottelut käydään, UFC:n puheenjohtaja Dana White lausui ESPN:lle. (siirryt toiseen palveluun)

UFC:n oli tarkoitus järjestää suuri vapaaotteluilta Lontoossa viikonloppuna, mutta se jouduttiin perumaan.

Makwan

Samalla vaarassa on myös Suomen UFC-tähti Makwan Amirkhanin ottelu. Amirkhanin piti kohdata kyseisenä iltana brittiläinen Mike Grundy.

Yhdysvallat oli jo aiemmin asettanut matkustuskiellon 26 Euroopan maalle. Alkujaan kielto koski vain Schengen-aluetta, mutta lauantaina Trump ilmoitti, että sitä laajennetaan koskemaan myös Britanniaa ja Irlantia. Reutersin mukaan kielto astuisi voimaan ensi viikon alussa.

– Asiat muuttuvat nyt tunnissa. Työskentelemme löytääksemme uuden areenan, todennäköisesti Yhdysvalloista. Meillä oli muutamia vaihtoehtoja, muun muassa Nevadasta. Nevada ei onnistunut, joten nyt etsimme muita vaihtoehtoja. Ottelut jatkuvat. Me emme lopeta, White jyrisi.

Lue myös:

Conor McGregor kuittasi kymmeniä miljoonia dollareita 40 sekunnin työstä – "Tulin takaisin"

Tyrmäystappion jälkeen sairaalahoitoon joutunut Makwan Amirkhani huomasi jo ennen ottelua, että kaikki ei ole kunnossa: ”Minuutti ja energiani olivat poissa”

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat