Suora

  • "Äiti, anna mä menen": Mikael Hagelstam muutti 13-vuotiaana ulkomaille tanssin vuoksi - ei välitä, kun virolaisvalmentajat huutavat hänen tuhlaavan vanhempiensa rahoja
  • Urheiluruutu

Neljällä Brooklyn Netsin NBA-pelaajalla koronavirus – 10-kertainen tähdistöpelaaja Kevin Durant yksi tartunnan saaneista

Koripallon NBA-seura Brooklyn Nets on kertonut, että neljällä sen pelaajalla on todettu koronavirus. 

urheilu
Kevin Durant
Kevin DurantGetty Images

Brooklyn Nets ei kertonut pelaajien nimiä julkisuuteen. Kevin Durant paljasti myöhemmin itse, että hän on yksi virustartunnan saaneista pelaajista.

– Meidän kaikkien pitää olla tarkkana ja huolehtia itsestämme ja karanteeneista. Me selviämme kyllä tästä, julisti Durant, joka kertoi voivansa hyvin tällä hetkellä.

NBA-seuran mukaan yhdellä pelaajalla ilmeni oireita, jotka viittasivat koronavirukseen. Kolme muuta koronaviruksen saanutta pelaajaa oli oireettomia.

– Kaikki neljä pelaajaa ovat tällä hetkellä eristyksissä ja heidän kuntoaan seurataan tarkasti, tiedotteessa kerrotaan.

Brooklyn Nets pelasi ennen NBA-kauden keskeyttämistä viimeksi Los Angeles Lakersia vastaan 10. maaliskuuta ja Chicago Bullsia vastaan 8. maaliskuuta. Netsin piti kohdata 12. maaliskuuta Golden State Warriors San Franciscossa, mutta peli peruuntui viime hetkillä. Pelaajia testattiin lähteen mukaan kotimatkalla New Yorkiin. Tulokset tulivat vasta tiistaina.

NBA:ssa positiivisen koronavirusnäytteen ovat aiemmin antaneet Utahin Rudy Gobert ja seurakaveri Donovan Mitchell sekä Detroitin Christian Wood.

Lue myös:

NBA:n pelit tauolla todennäköisesti ainakin 30 päivää

Koronavirus ei valikoi uhrejaan: poliitikkoja, Hollywood-kermaa, urheilutähtiä – ainakin heidän tiedetään sairastuneen

Lähteet: Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat