Suora

  • "Äiti, anna mä menen": Mikael Hagelstam muutti 13-vuotiaana ulkomaille tanssin vuoksi - ei välitä, kun virolaisvalmentajat huutavat hänen tuhlaavan vanhempiensa rahoja
  • Urheiluruutu

Sveitsiläisseura erotti yhdeksän pelaajaa – FC Sionin pelaajat eivät suostuneet palkanleikkaukseen

Jalkapallon Sveitsin pääsarjassa pelaava FC Sion on erottanut yhdeksän pelaajaa, raportoi uutistoimisto Reuters.

urheilu
Arkistokuvaa siniasuisen Evertonin ja puna-asuisen FC Sionin ottelusta.
Arkistokuvaa siniasuisen Evertonin ja puna-asuisen FC Sionin ottelusta.Getty Images

FC Sion on antanut lähtöpassit yhdeksälle pelaajalle sen jälkeen, kun Sveitsin jalkapalloliiga keskeytettiin koronavirusepidemian takia.

Potkut saaneiden pelaajien joukossa oli kapteeni Xavier Kouassi ja entinen Arsenalin ja Barcelonan keskikenttäpelaaja Alex Song. SDA–uutistoimisto ja RSI–tv-kanavan mukaan erotettujen futaajien joukkoon kuuluivat myös Johan Djourou, Pajtim Kasami, Ermir Lenjani, Seydou Doumbia, Mickael Facchinetti, Christian Zock ja Birama Ndoye.

Pelaajien kerrottiin kieltäytyneen allekirjoittamasta sopimusta palkkaleikkauksesta, joka johtui sarjan keskeyttämisestä koronaviruksen vuoksi.

FC Sion ei ole vahvistanut irtisanomisia, eikä ole suostunut kommentoimaan asiaa. Sveitsin pääsarja päättyi ainakin toistaiseksi 1. päivä maaliskuuta sen jälkeen, kun maan hallitus kielsi yli 1000 ihmisen kokoontumiset.

Sion on sarjassa kahdeksantena - vain neljä pistettä putoamisvivan paremmalla puolella - kaikkiaan kymmenen joukkueen sarjassa. Mikäli sarja jatkuisi vielä tällä kaudella, sitä olisi ohjelman mukaan pelaamatta vielä 13 kierrosta.

Lähteet: Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat