Suora

  • "Äiti, anna mä menen": Mikael Hagelstam muutti 13-vuotiaana ulkomaille tanssin vuoksi - ei välitä, kun virolaisvalmentajat huutavat hänen tuhlaavan vanhempiensa rahoja
  • Urheiluruutu

Hyvän asian puolesta vaikeina aikoina – Bayernin pelaajakaksikko lahjoitti miljoona euroa epidemiakassan pohjalle

Kaksi Bundesliigan huippuseuran saksalaispelaajaa on avannut rahaston, jolla se aikoo tukea kotimaataan taistelussa koronavirusta vastaan.

urheilu
Leon Goretzka (etualalla) ja Joshua Kimmich (vas.) juhlivat Bayernin maalia.
Leon Goretzka (etualalla) ja Joshua Kimmich (vas.) juhlivat Bayernin maalia.Getty Images

Bayern Münchenin Leon Goretzka ja Joshua Kimmich kertoivat perjantaina avanneensa hyväntekäväisyysohjelman koronaviruksen torjumiseksi. He asettivat itse kahteen mieheen kassan pohjalle miljoona euroa.

– Saksa on pysähdyksissä. Ammattijalkapalloilijoina elämme terveellistä ja etuoikeutettua elämää. Näinä vaikeina aikoina mielestämme velvollisuutemme on ottaa enemmän vastuuta, Bayernin kaksikko kirjoitti omalla WeKickCorona.com-sivustollaan. (siirryt toiseen palveluun)

Jalkapalloilijat vetoavat lahjoittajiin, jotta rahasto kasvaisi. Rahavaroilla on tarkoitus tukea järjestöjä ja lääkelaitoksia, jotka osallistuvat eturintamassa koronapandemian torjuntaan.

Goretzka ja Kimmich olivat myös osa Saksan jalkapallomaajoukkueen "pelaajaneuvostoa", joka teki keskiviikkona aloitteen 2,5 miljoonan euron arvoisesta lahjoituksesta tärkeän asian puolesta.

Lähteet: AFP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat