Ruotsin hiihtomaajoukkueessa tyytymättömyys kasvaa – ruotsalaismedian mukaan Stina Nilssonin vanavedessä lisää urheilijoita harkitsee lähtevänsä

Expressenin mukaan Ruotsin hiihtomaajoukkueesta on lähdössä lisää väkeä.

hiihto
Stina Nilsson
Stina Nilsson voitti sprintissä olympiakultaa.AOP

Ruotsin Stina Nilsson jysäytti viime viikonlopun uutispommin, kun hän ilmoitti jättävänsä maan maastohiihtojoukkueen ja siirtyvänsä ampumahiihtoon.

Nilsson ei ole mietteineen yksin. Expressen-lehden mukaan Ruotsin hiihtomaajoukkueessa pesii tyytymättömyyttä. Maajoukkueesta on Expressenin mukaan lähdössä kaksi valmentajaa, ja muutama hiihtäjä harkitsee lopettavansa maajoukkueessa.

Nilsson ilmoitti aiemmin Aftonbladetille, että hänen päätökseensä vaihtaa lajia vaikutti tyytymättömyys maajoukkueen johtoon. Nilssonin tyytymättömyys alkoi, kun valmentaja Rikard Grip lähti maajoukkueesta vuosi sitten. Expressenin mukaan maajoukkuetoiminnan olisi jättämässä jopa kolme naishiihtäjää.

Päättynyt maailmancup-kausi ei ollut ruotsalaiselle maastohiihdolle paras mahdollinen. Naisten cupin loppupisteissä Ebba Andersson oli seitsemäs ja miesten puolella Jens Burman 14:s.

Lue myös:

SVT:ltä kova urheilu-uutinen – Ruotsin maastohiihdon olympiavoittaja ja maailmanmestari vaihtaa ampumahiihtoon

Kovan luokan suomalaisvalmentaja Marko Laaksonen saattaa koulia Ruotsin sprinttitykistä ampumahiihtäjää – muistuttaa silti karusta faktasta

Juttua muokattu 25.3. klo 10.34: Jutussa kerrottiin aluksi virheellisesti, että Nilsson halusi vaihtaa lajia, koska oli tyytymätön maajoukkuevalmentaja Rikard Gripiin. Oikeasti Nilsson oli tyytymätön maajoukkueen johtoon sen jälkeen, kun Grip lähti maajoukkueesta.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat