Suora

  • DreamHack Masters Spring 2020
  • Urheiluruutu

Katso video: Huuhkajien Pyry Soiri ja Glen Kamara eivät pysyneet Puolan maajoukkuepelaajien kyydissä virtuaalinurmella – "Tee nyt herranjumala maali!"

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen Pyry Soiri ja Glen Kamara haastoivat kaksi Puolan maajoukkueen pelaajaa konsolipeli Fifassa perjantaina.

urheilu
Huuhkajien Pyry Soiri ja Glen Kamara taipuivat virtuaalifutiksessa Puolan maajoukkuepelaajille
Huuhkajien Pyry Soiri ja Glen Kamara taipuivat virtuaalifutiksessa Puolan maajoukkuepelaajille

Suomen miesten jalkapallomaajoukkueen pelaajat Pyry Soiri ja Glen Kamara kokeilivat perjantaina rajojaan e-urheilussa. Alunperin Huuhkajien piti kohdata Puola Wroclawissa perjantaina, mutta se peruuntui pandemian takia, joten joukkueiden paremmuus ratkaistiin virtuaalinurmella.

Soiri ja Kamara taipuivat Puolan maajoukkueen pelaajille Krzysztof Piatekille ja Krystian Bielikille yhteismaalein 2–5. Suomen maaleista vastasivat Simon Skrabb ja Rasmus Schuller.

Voit katsoa otteluiden kohokohdat klikkaamalla jutun kuvaa. Selostajana toimii Arttu Hämäläinen.

Lue myös:

Balsamia haavoille e-urheilun muodossa: Huuhkajien Pyry Soiri ja Glen Kamara pelaavat tänään Puolaa vastaan virtuaalinurmella

Koronavirus laittoi kilpakuljettajat etätöihin virtuaaliradoille – WRC-tähti Teemu Suninen: "Tästä saa tarkkuutta rallin ajamiseen"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat