Suora

  • DreamHack Masters Spring 2020
  • Urheiluruutu

Italialaisseura huolehtii vanhimmista kannattajistaan – toimittaa hätäpaketteja yli 75-vuotiaille kausikortin haltijoille

Italiassa koronavirukseen on sairastunut yli 86 500 ihmistä.

koronavirus
AS Roma
AS Roma pitää huolta omistaan.

Koronaviruspandemia ja sitä seurannut pelitauko ei ole jättänyt urheiluseuroja toimettomiksi. Monissa seuroissa ympäri maailman on ryhdytty toimiin yhteiskunnan auttamiseksi. Huippuseurat ja pelaajat Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin johdolla ovat lahjoittaneet huomattavia summia rahaa terveydenhuollolle, ja esimerkiksi Chelsea avasi hotellinsa ilmaiseksi terveydenalan ammattilaisten käyttöön.

Italia on kärsinyt koronaviruksesta Euroopan maista eniten, ja myös Etelä-Euroopassa on ryhdytty toimiin. Yhdestä sympaattisimmista eleistä vastasi AS Roma, joka aloitti hätäpakettien viemisen vanhimpien kausikorttilaistensa kotiovelle perjantaina.

"Roma cares" -paketit sisältävät ruokaa kuten pastaa ja keksejä, olutpullon, Gazzetta dello Sport -urheilulehden, käsidesiä, suojamaskeja sekä suojahansikkaita.

Viime viikolla seura kertoi ostavansa kolme hengityskonetta paikalliseen sairaalaan, kun pelaajat ja valmentajat lahjoittivat yhteiseen hyvään päivän palkkansa.

Koronavirus on rokottanut Italiaa kovalla kädellä, ja perjantaina maassa menehtyi virukseen 919 ihmistä. Uusia sairastuneita kirjattiin vuorokauden aikana 6 000. Kaikkiaan rekisteröityjä tautitapauksia oli perjantaina lähes 86 500, eli enemmän kuin Kiinassa. Kuolleita on yli 9 000.

Lue myös:

Edes tähtiurheilijat eivät säästy koronavirukselta – he kaikki urheilumaailmassa työskentelevät ovat sairastuneet COVID-19-tautiin

Dopingtestaus pysähdyksiin Venäjällä – koronaviruksen leviämistä torjutaan itänaapurissa järein toimin

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat