Suora

  • DreamHack Masters Spring 2020
  • Urheiluruutu

Italian pahimmasta koronaviruksen pesäkkeestä urheilun suru-uutinen – entinen EU-mestari ja MM-titteliottelussa ollut nyrkkeilijä on kuollut

Bergamolainen nyrkkeilylegenda Angelo Rottoli oli kuollessaan 61-vuotias.

nyrkkeily
Nyrkkeily kuvitus
Kuvituskuva.AOP

Angelo Rottoli, Italian ja Bergamon nyrkkeilylegenda, on kuollut koronavirukseen 61-vuotiaana, kertovat useat italialaislähteet (siirryt toiseen palveluun).

Angelo Rottolilla oli takana mittava nyrkkeilyura alemassa raskassarjassa ja moninkertainen Italian mestari voitti muun muassa Euroopan nyrkkeilyliiton (EBU) EU:n tittelin vuonna 1989. Hän otteli sekä amatöörinä että ammattilaisena kelpo uran.

Kertaalleen Rottoli pääsi jopa tavoittelemaan nyrkkeilyn WBC-liiton maailmanmestaruutta, mutta hävisi uransa isoimmassa ottelussa vuonna 1987 Puerto Ricon nyrkkeilylegendalle, moninkertaiselle MM-tittelihaltija Carlos De Leónille.

Presezzosta kotoisin oleva nyrkkeilijä asui Italian tämän hetken pahimmassa koronaviruksen kriisipesäkkeessä, Lombardiassa.

Rottoli oli ollut ennen menehtymistään viime päivät sairaalassa viruksen johdosta. Traagiseksi tilanteen teki se, että hän oli menettänyt äitinsä ja veljensä vain pari viikkoa sitten.

Korjattu kello 16.46: Rottoli oli kuollessaan 61-vuotias, ei 62, kuten aiemmin kerroimme.

Lue myös:

Edes tähtiurheilijat eivät säästy koronavirukselta – he kaikki urheilumaailmassa työskentelevät ovat sairastuneet COVID-19-tautiin

Kolme turkkilaista sairastui koronavirukseen – heidän kanssaan leireillyt suomalaisnyrkkeilijä latoi suorat sanat Lontoon olympiakarsinnan järjestäjille: "Tuntui idioottimaiselta"

KOK vastaa koviin väitteisiin: nyrkkeilyn olympiaturnaus Lontoossa ei ollut syynä urheilijoiden koronavirustartuntoihin

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat