Suora

  • DreamHack Masters Spring 2020
  • Urheiluruutu

Nyrkkeilyn maailmanmestari julkaisi sosiaalisessa mediassa mauttoman videon, jossa kehotti perheväkivaltaan – pahoittelee nyt mokaansa, joka ei ole ensimmäinen laatuaan

Billy Joe Saunders on syyllistynyt mauttomiin heittoihin sosiaalisessa mediassa aiemminkin.

nyrkkeily
Billy Joe Saunders
Billy Joe Saunders pyytää anteeksi sosiaalisen median päivitystään.AOP

Nyrkkeilyn WBO-liiton ylemmän keskisarjan maailmanmestari Billy Joe Saunders kohautti jälleen sosiaalisen median käyttäytymisellään. Brittinyrkkeilijä julkaisi sometilillään mauttoman videon, jossa hän hakkasi nyrkkeilysäkkiä samalla selostaen, kuinka miehet voivat selvitä kotikaranteenista, jos vaimo alkaa länkyttää. Saunders esitteli esimerkiksi, kuinka "lyödä häntä leukaan".

Video ei saanut kovin hyvää vastaanottoa, ja sunnuntaina Saunders pahoittelikin tekoaan Twitter-tilillään. (siirryt toiseen palveluun)

– En ikinä hyväksyisi perheväkivaltaa ja jos näkisin miehen koskevan naiseen, hakkaisin hänet itse palasiksi. Pyydän anteeksi, jos loukkasin ketään naista, Saunders kirjoitti.

Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun Saunders hölmöilee sosiaalisessa mediassa. Pari vuotta sitten hän sai Britannian nyrkkeilyliitolta 100 000 punnan eli noin 111 500 euron sakot julkaistuaan videon, missä hän sanoo tarjoavansa naiselle huumeita seksiä vastaan.

Liiton mukaan Saunders saattoi teollaan lajin huonoon valoon.

Saunders, 30, on hallinnut ylemmän keskisarjan mestaruusvyötä toukokuusta 2019. Sitä ennen hän oli keskisarjan mestari vuosina 2015–2018. Hänellä on tilillään 29 voittoa eikä yhtään tappiota.

Saundersin piti kohdata Saul 'Canelo' Alvarez, yksi maailman parhaiten palkatuista nyrkkeilijöistä, toukokuussa. BBC:n mukaan neuvottelut olivat maaliskuun alussa jo lähes maalissa (siirryt toiseen palveluun), mutta koronaviruspandemia sotki suunnitelmat.

Lue myös:

Furyn ja Wilderin MM-ottelu siirtyy heinäkuulta aikaisintaan lokakuulle – "Missä he olisivat harjoitelleet?"

Lähteet: BBC, Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat