Suora

  • DreamHack Masters Spring 2020
  • Urheiluruutu

Leijoniinkin murtautunut Anrei Hakulinen siirtyy Lukkoon – Urheilujohtaja hehkuttaa: "Hän on yksi parhaista"

Toisen polven liigakiekkoilija Anrei Hakulinen siirtyy Kouvolasta Raumalle.

jääkiekko
Anrei Hakulinen
Tomi Hänninen

Suomen A-maajoukkueryhmään toissa kaudella murtautunut Anrei Hakulinen on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen Rauman Lukon kanssa.

30-vuotias turkulainen on pelanntu viimeiset neljä ja puoli kautta Kouvolan KooKoon riveissä. Hakulinen on pelannut KooKoon ohella SM-liigaa Pelicansissa, ja hän on viimeistellyt 249 liigaottelussa yhteispisteet 58+79=137.

– Pitää muistaa, että Hakulinen pelasi EHT:lla, eikä hän varmaan ollut kovin kaukana MM-kisapaikastakaan. Hän on yksi parhaista kotimaisista liigapelaajista, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kommentoi tiedotteessa.

Hakulinen on noussut kahden viime kauden aikana kärkiketjujen tulosta tekeväksi hyökkääjäksi. Hyökkääjä keräsi viime kaudella 35 ja sitä edellisellä kaudella 41 tehopistettä.

– Kaksi viimeistä kautta KooKoossa olivat loistavia, ja nyt seuraava steppi uralla on kehittyä Lukossa kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi. Sellaiseksi, jonka valmentaja voi laittaa milloin ja missä tilanteessa tahansa kentälle, Hakulinen sanoi.

Hakulinen on toisen polven liigakiekkoilija, sillä hänen isänsä Markku Hakulinen edusti SM-liigassa Kooveeta, Kiekkoreipasta ja HPK:ta.

Lue lisää:

Boston-vahti Tuukka Rask kuittaa lopettamispuheet – "Olen vasta 34-vuotias"

Jääkiekkoilijan riita Loimaan kassan kanssa johti lainmuutoksiin – nyt lomautetut urheilijat putoavat peruspäivärahan varaan, eikä ongelmaa ratkaise yksi huippu-urheilulaki

Jääkiekko-TPS kasasi väkivahvan johtonyrkin – Westerlund puheenjohtajaksi

Suunniteltu lakimuutos mahdollistaisi SM-liigapelaajien lomauttamisen: pudottaisi pelaajat peruspäivärahan varaan – "Paljon suurempaa vääryyttä en pysty kuvittelemaan"

Lähteet: Lukon tiedote

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat