Suora

  • Rakkauden ja särkyneiden unelmien korut

Bayern-tähti sai sakot rikottuaan koronarajoituksia – taustalla pojan auto-onnettomuus

Puolustaja kävi katsomassa auto-onnettomuudessa loukkaantunutta poikaansa.

jalkapallo
Jerome Boateng
Boateng, 31, on pelannut Bayernissa vuodesta 2011. Getty Images

Jalkapalloseura Bayern Münchenin puolustaja Jerome Boateng on saanut seuraltaan sakot rikottuaan koronaviruksen takia asetettuja liikkumisrajoituksia.

Boateng poistui kaupungista tiistaina ilman lupaa mennäkseen tapaamaan poikaansa, joka oli saanut lieviä vammoja auto-onnettomuudessa. Baijerilaisseura oli asettanut pelaajilleen rajoituksen siitä, kuinka kauas kodistaan he saavat mennä.

– Boateng on rikkonut seuran antamia ohjeita olemalla liian kaukana kotoaan. Nämä ohjeet määrittävät FC Bayernin pelaajien käytöstä nykyisessä tilanteessa hallituksen liikkumisrajoitusten ja terveysviranomaisten suositusten mukaisesti, seura sanoi tiedotteessaan.

– Tiedän että tein virheen, kun en kertonut seuralle matkastani. Sillä hetkellä ajattelin kuitenkin vain poikaani. Hän ei ollut hyvässä kunnossa. Jos poika soittaa isälleen, niin totta kai menen minä vuorokaudenaikana hyvänsä, Boateng kertoi Bild-lehdelle.

Bayern ei kertonut sakon suuruutta. Sakkorahat lahjoitetaan paikallisille sairaaloille.

Boateng, 31, on pelannut Bayernissa vuodesta 2011. Hän kuului vuoteen 2018 asti myös Saksan maajoukkueen vakiokalustoon.

Lue myös:

Valioliigaseuran kapteeni kolaroi autollaan koronaeristyksestä huolimatta – "Älkää tehkö samaa virhettä"

Koronaviruspandemian aiheuttama poikkeustilanne on saanut urheilun käymään selviytymistaistelua – Olympiakomitean toimitusjohtaja: Nousemme jaloilleen, mutta miten vahvana ja toimintakykyisenä

Kohuseura HSK:n avustusten käsittely siirtyy toukokuulle

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat