Suora

  • Rakkauden ja särkyneiden unelmien korut

Expressen: Suomalaissentteri Oula Palven Pohjois-Amerikan valloitus vaihtumassa Ruotsin kaukaloihin

Oula Palve ei ole onnistunut tekemään NHL-debyyttiä. Expressenin lähteet kertovat suomalaispelaajan uuden seuran olevan tiedossa.

jääkiekko
Oula Palve
Oula Palve pelasi kaksi hyvää kautta vuosina 2017–2019 SM-liigassa, ennen kuin teki sopimuksen Pittsburgh Penguinsin kanssa.Tomi Hänninen

Jääkiekkoilija Oula Palve on ruotsalaislehti Expressenin tietojen mukaan (siirryt toiseen palveluun) siirtymässä Pohjois-Amerikasta Ruotsin pääsarjaan. Expressenin lähteiden mukaan Palven ensi kauden seura olisi Linköping.

– Hän on mielenkiintoinen pelaaja, mutta minulla ei ole kommentoitavaa, Linköpingin GM Niklas Persson totesi lehdelle.

Suomalaiskeskushyökkääjä pelasi kaksi huippukautta SM-liigassa HPK:n ja TPS:n riveissä, ennen kuin hän viime keväänä allekirjoitti vuoden sopimuksen Pittsburgh Penguinsin kanssa.

Palvelle ei irronnut peliaikaa Pittsburghissa, ja hänen pelaajaoikeudet myytiin Dallas Starsille tammikuussa. Uusi seurakaan ei tuonut Palvelle NHL-debyyttiä, sillä hän on kauppojen jälkeen edustanut Texas Starsia AHL:ssä.

Expressenin mukaan useampikin seura on ollut Palven perässä, mutta Linköping on ollut kiinnostunut suomalaisesta jo ennen kuin hän teki läpimurtonsa TPS:n riveissä.

Palven sopimuksesta Linköpingin kanssa kerrotaan sitten, kun NHL-kausi on ohi.

Lue myös:

Pittsburgh kauppasi Oula Palven Dallasiin

TPS:n tähtihyökkääjä Oula Palve solmi NHL-sopimuksen

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat