1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. jääkiekko

Liigan JYP ja Mestiksen KeuPa paikkaavat tulonmenetyksiä: keskinäinen ottelu elokuussa

JYPin ja KeuPan välisen ottelun pääsyliput tulivat myyntiin välittömästi.

JYP kohtaa elokuussa Mestis-joukkue KeuPan. Kuva: Vesa Pöppönen / AOP

Keskisuomalaiset jääkiekkoseurat JYP ja KeuPa paikkaavat koronaviruspandemian aiheuttamia tulonmenestyksiä järjestämällä 21. elokuuta keskinäisen ottelun, jonka pääsyliput tulivat myyntiin välittömästi.

JYP pelaa Liigassa ja KeuPa Mestiksessä, joten paikalliskamppailussa kohtaavat myös sarjatasot. Yhteistyöseurat eivät ole aiemmin kohdanneet.

– Halusimme luoda jotain konkreettista ja ainutlaatuista tässä poikkeuksellisessa tilanteessa. Lipun ostamalla saa paitsi sisäänpääsyn historialliseen otteluun, mutta myös tukee useaa keskisuomalaista kiekkoseuraa. Lipputuotot menevät JYP Jyväskylä Oy:lle, KeuPa Hockey Oy:lle sekä JYPin ja KeuPa HT:n juniorikiekkoilun tukemiseen, kertoi JYPin asiakkuus- ja kehityspäällikkö Taneli Maasalo tiedotteessa.

Poikkeustilan jatkuessa ottelulle ilmoitetaan uusi päivämäärä myöhemmin. Seurojen tavoitteena on myydä 4 000 pääsylippua.

Lue myös:

Yle Urheilun tiedot: Hupenevat tv-rahat ajavat useita SM-liigaseuroja kurimukseen – salainen sopimus ja huono kriisivalmius herättävät närää