Suora

  • Kalevan kisat
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

BBC: Joshuan ja Pulevin raskaan sarjan titteliottelu siirtyy

Kaksikon piti kohdata Lontoossa 20. kesäkuuta. Joshuan taustajoukot kertoivat, että ottelulle etsitään uutta päivää.

nyrkkeily
Anthony Joshua Kubrat Pulev
Anthony Joshuan (vas.) ja Kubrat Pulevin piti otella toisiaan vastaan jo vuonna 2017, mutta Pulev joutui vetäytymään ottelusta loukkaantumisen takia.Getty Images

Ammattinyrkkeilyn raskaan sarjan mestaruusottelu britti Anthony Joshuan ja bulgarialaisen Kubrat Pulevin välillä siirtyy, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC. Ottelussa oli määrä iskeä neljän liiton mestaruudesta, sillä Joshua puolustaa IBF-, WBA-, WBO- ja IBO-liittojen mestaruutta.

Kaksikon piti kohdata Tottenhamin jalkapallojoukkueen stadionilla 20. kesäkuuta. Stadion valmistui viime keväänä.

Joshuan taustajoukot kertoivat, että ottelulle etsitään uutta päivää. Ottelupaikka voi pysyä samana, kunhan koronavirus hellittää Euroopassa ja ottelu saadaan sovitettua Tottenhamin peliohjelmaan. Valioliigaa aiotaan pelata vielä kesällä.

Joshua, 30, otteli viimeksi joulukuussa, jolloin hän kukisti amerikkalais-meksikolaisen Andy Ruizin Saudi-Arabiassa. Joshua valtasi takaisin mestaruudet, jotka oli menettänyt Ruizille viime vuoden kesäkuussa.

Pulev, 38, on Joshuan IBF-mestaruuden ykköshaastaja. Pulevin piti iskeä Joshuaa vastaan jo lokakuussa 2017 Cardiffissa, mutta hän joutui vetäytymään tuolloin olkapäävamman takia.

Joshualla on raskaan sarjan kaikki muut mestaruudet paitsi WBC-liiton mestaruusvyö. Sitä kantaa britti Tyson Fury, joka kohtaa kolmannen kerran peräkkäin amerikkalaisen Deontay Wilderin. Fury kukisti Wilderin helmikuussa, ja seuraavaa ottelua kaavaillaan lokakuulle.

Lue myös:

Furyn ja Wilderin MM-ottelu siirtyy heinäkuulta aikaisintaan lokakuulle – "Missä he olisivat harjoitelleet?"

Kolme turkkilaista sairastui koronavirukseen – heidän kanssaan leireillyt suomalaisnyrkkeilijä latoi suorat sanat Lontoon olympiakarsinnan järjestäjille: "Tuntui idioottimaiselta"

KOK vastaa koviin väitteisiin: nyrkkeilyn olympiaturnaus Lontoossa ei ollut syynä urheilijoiden koronavirustartuntoihin

Turkkilaisten mukaan koronavirustartunnat levisivät nyrkkeilyn olympiakarsinnoissa – Lontoossa oli mukana viisi suomalaisnyrkkeilijää

Italian pahimmasta koronaviruksen pesäkkeestä urheilun suru-uutinen – entinen EU-mestari ja MM-titteliottelussa ollut nyrkkeilijä on kuollut

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat