Koronavirus ei hillitse menoa: Tadzhikistanissa pelataan täydellä höyryllä

Keski-Aasiassa sijaitsevassa maassa ei ole rekisteröity vielä yhtään koronavirustapausta.

jalkapallo
Jalkapallo yleiskuva kuvituskuva
Tomi Hänninen

Koronavirus on vienyt jalkapalloliigat tauolle, tai uusia kausia ei ole pystytty aloittamaan. Ei kuitenkaan kaikkialla, sillä Tadzhikistanissa kansallinen jalkapallosarjakausi pyörähti käyntiin lauantaina.

Maan Supercupin loppuottelussa Istiklol nousi takaa-ajoasemista ja kukisti Hujandin 2–1. Ottelu pelattiin pääkaupunki Dushanbessa ilman yleisöä.

Keski-Aasiassa sijaitsevassa Tadzhikistanissa ei ole rekisteröity vielä yhtään koronavirustapausta. Yhdeksänmiljoonaisen Tadzhikistanin naapurimaita ovat Afganistan, Kiina, Kirgisia ja Uzbekistan.

Jalkapallofanien katseet ovat kääntyneet pelien puutteessa etenkin Valko-Venäjälle. Muun muassa Puolan ja Liettuan naapurissa sijaitsevassa maassa jalkapallokausi on täydessä vauhdissa koronaviruksesta huolimatta.

Lue myös:

Maailmalla ihmetellään, miksi Valko-Venäjän urheiluelämä pyörii täyttä häkää pandemian keskellä — juontaako syy kiistaan Putinin kanssa?

Urheilufanit käänsivät katseensa Valko-Venäjälle – maan jalkapallolle myyntimenestys

Valko-Venäjän presidentti luottaa valitsemaansa linjaan, 65-vuotias yksinvaltias osallistui jääkiekkoturnaukseen: "Etenkin jääurheilu on paras lääke viruksen torjuntaan"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat