Suora

  • DreamHack Masters Spring 2020
  • Urheiluruutu

Koronaviruspandemia sotkee lisää golfin Euroopan-kiertueita

Koronaviruspandemia on iskenyt voimakkaasta kansanväliseen huippugolfiin.

golf
golf. kuvituskuva. yleiskuva.
Imago Sport/AOP

Kesäkuun alkuun kaavaillut golfin miesten ja naisten Euroopan-kiertueen kilpailut Marokossa on siirretty koronaviruspandemian takia.

Lisäksi Tukholman kupeeseen kesäkuulle kaavailtu miesten ja naisten kiertueiden yhteiskilpailu on peruttu. Kilpailun markkinoinnissa ovat olleet vahvasti mukana ruotsalaiset golf-suuruudet Henrik Stenson ja Annika Sörenstam.

Euroopan-kiertueet tiedottivat kilpailukalentereidensa muutoksista maanantaina. Marokon kisojen mahdolliset uudet päivämäärät eivät ole vielä tiedossa.

Koronaviruspandemia on iskenyt voimakkaasta kansanväliseen huippugolfiin, sillä useita kilpailuita on peruttu ja siirretty. Kiertueet pyörähtävät uudelleen käyntiin aikaisintaan kesäkuussa.

Miesten major-turnauksista kauden kaksi ensimmäistä eli The Masters ja PGA Championship on siirretty jo aiemmin eteenpäin. Naisten major-kisoista ANA Inspiration, US Open ja Evian on siirretty.

Lue myös:

Eteläafrikkalaisella PGA-golfarilla koronavirus

Tällainen on Suomen uusi golfsensaatio Sami Välimäki – mailoja paiskonut tuittupää sai teini-ikäisenä apua mentaalivalmentajalta ja jätti lukion kesken golfin takia

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat