Suora

  • DreamHack Masters Spring 2020
  • Urheiluruutu

Golfin British Openin ajankohta muuttuu ensimmäistä kertaa sitten toisen maailmansodan

Yksi kauden suurimmista golfturnauksista, British Open, peruuntuu tältä vuodelta koronaviruspandemian takia.

golf
J.B. Holmes British Openissa
Tämän vuoden British Openia ei pelata.Getty Images

Golfin British Open oli tarkoitus pelata 12.–19. heinäkuuta Kentin Royal St. George'sin kentällä, mutta maailmaa ravisteleva koronaviruspandemia on pakottanut järjestäjät peruttamaan turnauksen. British Open on yksi neljästä miesten golfin arvoturnauksista, ja se olisi pelattu tänä vuonna 149:ttä kertaa.

Turnaus on golfin vanhin arvoturnaus ja se pelattiin ensimmäisen kerran vuonna 1860. Turnauksen ajankohtaa ole muutettu kertaakaan sitten toisen maailmansodan. Kisajärjestäjät kertoivat verkkosivuillaan (siirryt toiseen palveluun), että 149. British Open pelataan 11.–18. heinäkuuta 2021 ja 150. British Open pelataan 10.–17. heinäkuuta 2022.

– Meidän ehdottomalla etusijalla on "The Openin" fanien, pelaajien, toimitsijoiden, vapaaehtoisten ja henkilökunnan terveys ja turvallisuus. Välitämme syvästi turnauksen historiasta ja tämän päätöksen teko oli meille raskas, kilpailun pääsihteeri Martin Slumbers sanoi.

Muutama päivä sitten Slumbers vakuutti, että kisajärjestäjät yrittävät siirtää turnausta myöhäisempään ajankohtaan. Se vaihtoehto ei kuitenkaan onnistunut.

– Voin vakuuttaa, että olemme yrittäneet löytää kaikki mahdolliset vaihtoehdot, jotta olisimme voineet pelata turnauksen tänä vuonna, mutta se on mahdotonta, Slumbers sanoi.

Lue myös:

Koronaviruspandemia sotkee lisää golfin Euroopan-kiertueita

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat