Suora

  • DreamHack Masters Spring 2020
  • Urheiluruutu

Montreal-valmentaja: Kotkaniemi toipuu Suomessa vammastaan, takapakeilta vältytty

Jesperi Kotkaniemen toipuminen on edennyt hyvin.

NHL
Jesperi Kotkaniemi
Jesperi Kotkaniemen kausi päättyi loukkaantumiseen.Rex Features

Suomalaishyökkääjä Jesperi Kotkaniemen kausi AHL-jääkiekkoliigan Laval Rocketin riveissä päättyi pernavammaan jo ennen kuin Pohjois-Amerikan kiekkosarjat keskeytettiin koronaviruksen takia. Farmiseuraansa Lavalia isännöivän NHL-joukkue Montreal Canadiensin päävalmentaja Claude Julien kertoi tiistaina, että 19-vuotias Kotkaniemi lepäilee Suomessa ja toipuminen on edennyt hyvin.

– Julienin mukaan Kotkaniemi lepää kotonaan Suomessa. Joukkuelääkärit sanovat, että takapakkia ei ole tullut toipumiseen pernavammasta, kanadalaismedia TSN:n Montreal-kirjeenvaihtaja John Lu kertoi Twitterissä.

Canadiens varasi Kotkaniemen NHL:ään kolmosvuorolla kesällä 2018. Debyyttikausi sujui hienosti, mutta tämä kausi oli loukkaantumisten sävyttämä ja muutenkin vaisu. Kotkaniemi ehti tehdä 36 NHL-ottelussa tehot 6+2 ennen kuin hänet komennettiin farmiin. AHL:ssä kertyi 13 ottelussa tehot 1+12.

Lue myös:

NHL-tähtien suomalainen agentti tekee jopa 13 tunnin työpäiviä koronavirustauolla – avaa ainutlaatuista tilannetta: "Onhan tämä aikamoista säätämistä"

NHL-seuran itsekäs oikominen suomalaislupauksen kanssa päättyi vihdoin – loppukausi farmissa on Kotkaniemelle paras vaihtoehto

Canadiens siirsi Kotkaniemen AHL:ään: "Haluamme hänen löytävän peliään ja luottamusta itseensä"

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat